Οι Τουρκοπράκτορες λούφαξαν στη Θράκη …Ότι ακούγεται είναι από τη Τουρκία

Μετά τη τροπή που πήρε η υπόθεση της Κατασκοπίας  στο Καστελόριζο και στη Ρόδο με την εμπλοκή του Τούρκικου Προξενείου του νησιού …Οι Τουρκοπράκτορες της Θράκης  λούφαξαν ,ενώ στους Ψευτομουφτήδες κόπηκε ο βήχας !

Η προφυλάκιση του Γ.Γ του Τουρκικού προξενείου έδειξε οτι το Ελληνικό Κράτος δεν αστειεύεται και οι παχιές κουβέντες των Τουρκοπρακτόρων οτι  δήθεν η Μητέρα Πατρίδα θα σας προφυλάξουν οτι και αν κάνετε, έπεσαν στο κενό και στη Θράκη επικρατεί ….Σκεπτικισμός

Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής  και το Τούρκικο ΥΠΕΞ με δηλώσεις  ατόμων όπως του συλλόγου Αλληλεγγύης «Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)» προσπαθεί να σηκώσει ηθικό ,αλλά οι προσπάθειες του απλά  πέφτουν στο κενό!

Ο δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν- πρόεδρος του συλλόγου Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (BTTDD) δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα επ ευκαιρία του νέου έτους.

Ο Γενικός Πρόεδρος δικ. Νετσμεττίν Χουσεΐν ανέφερε : (Η μετάφραση απο τα tourkikanea.gr)

Ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, ελπίζουμε το νέο έτος να είναι χρονιά ενότητας, ομοψυχίας, υγείας και γαλήνης και ευχόμαστε να είναι μία χρονιά στην οποία θα μειωθούν τα προβλήματα και μία χρονιά την οποία οι άνθρωποι της χώρας μας και όλη η ανθρωπότητα θα την περάσουν μακριά από τους πόνους, εν μέσω γαλήνης και ειρήνης.

Η χρονιά που ολοκληρώσαμε, δεν υπήρξε χρονιά στην οποία να συνέβησαν οι αναμενόμενες θετικές για την μειονότητα μας εξελίξεις. Όπως συμβαίνει πάντα στις περιφερειακές και διμερείς σχέσεις, στην περίοδο αυτή του διαστήματος της έντασης, δυστυχώς δεν ήταν μία χρονιά πού να κάλυψε τις προσδοκίες για απόδοση των εγγυημένων από διεθνείς συνθήκες μειονοτικών και πολιτικών μας δικαιωμάτων.

Ολοκληρώσαμε μία χρονιά, στην οποία σε περίοδο κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, γίναμε μάρτυρες των ακόμη περισσότερων αδίκων πρακτικών των Ελλήνων διοικούντων.

Όχι μόνο δεν είδαμε την αλλαγή νοοτροπίας που περιμέναμε από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη πιο κατασταλτικής πολιτικής, με τάση αφαίρεσης δικαιωμάτων και με σκοπό την καθημερινή επιδείνωση των συνθηκών.

«Διακρίνεται πώς έχει καταστεί αναπόφευκτο για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, να προσφύγει σε πιο σκληρή ρητορική και ενέργειες που θα αναγκάσουν τους Έλληνες διοικούντες να αλλάξουν τη νοοτροπία τους

O BTTDD έχει έδρα την Τουρκία και εδώ το Ελληνικό Κράτος για τον Νετσμεττίν Χουσεΐν που δηλώνει Πρόεδρος και του Συλλόγου και καλεί τους Έλληνες Μουσουλμάνους «Τούρκους  τους αποκαλεί» σε ενέργειες που θα αναγκάσουν τους  Έλληνες  διοικούντες να αλλάξουν …Να πάρει τα μέτρα του !!!