Τούρκος Τραγουδιάρης Απλώνει την Τουρκική Σημαία στην Ξάνθη (video)…Το ΥΠΕΞ που να βόσκει;

O Τούρκος  Τραγουδιστής Σινάν Ακτσίλ προχθές ανέβηκε στην σκηνή. Έδωσε συναυλία στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου-Ξάνθης, όπου ενθουσίασε περί ρα 25.000 άτομα. Ο Ακτσίλ επί σκηνής άνοιξε τουρκική σημαία και είπε ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα-άσπρα¨.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ Σινάν Ακτσίλ, φέτος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στην πόλη Ξάνθη της Ελλάδας. Στην συναυλία που έγινε στο στάδιο του Κενταύρου μετείχαν περισσότερα από 25 χιλιάδες άτομα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έσπασε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχής στην Ελληνική  Θράκη. Έγινε γνωστό πως για την συναυλία του ήρθαν θαυμαστές ακόμη και από Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Ο Ακτσίν προκάλεσε χαμό όταν απευθυνόμενος στους θεατές είπε: ¨Καλώς ήλθατε. Σας έφερα αγάπη και έρωτα από την Τουρκία¨. Οι θαυμαστές του ανταπέδωσαν στον καλλιτέχνη με τν μεγάλο τους ενθουσιασμό.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, προκάλεσε κραυγές όταν άνοιξε μια τουρκική σημαία και είπε ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα -άσπρα¨. Στο τέλος τη συναυλίας ένα μεγάλο κονβόι οχημάτων ξεπροβόδησε τον Ακτσίλ.

 

Video Player

https://www.sabah.com.tr/magazin/2018/08/13/bugun-burasi-kirmizi-beyaz…Σε μετάφραση απο τα http://tourkikanea.gr

Σχόλιο…Που το πάτε τελικά στην Ελληνική Θράκη κ.κ του ΥΠΕΞ ;


Διάφορα Άρθρα