Τους «έτριψε στη μούρη» τον Κανονισμό Πτήσεων για το «Ε/Π UH-1H » (5-4) των Ε.Δ …Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ! (video)

veteranos.grΕπειδή πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την ασφάλεια και τον κανονισμό πτήσεων  των Ε.Δ !Ο  ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που σήμερα επέλεξε και έμεινε στη Βουλή για να απαντήσει στους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης …Το Τερμάτισε !IMG_13

Να ενημερώσουμε οτι  για σήμερα  το πρωί είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του ΥΕΘΑ στα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου στο Σαραντάπορο! (φώτο)

.Πριν λίγο καιρό την ακούσαμε από τον κ. Γεωργιάδη και προς εμένα και προς τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη.

Ζητώ από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης να αφήσουν την λογική της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων» πρόσθεσε ο Πάνος  Καμμένος.
kammenos-vouli-noor1-elikoptera-708
«Καταθέτω» είπε ο υπουργός Άμυνας «το μόνο κανονισμό που υπάρχει και ισχύει για τις πτήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και που αναφέρει στο 5-4 ως ελάχιστο απαιτούμενο πλήρωμα του Ε/Π  έναν χειριστή.kano2

Αυτός είναι ο Κανονισμός που σέβομαι και πετώ στην θέση του συγκυβερνήτη. Είμαι ο μόνος μετά τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο που κατέχω πτυχίο  χειριστού Ε/Π  με πολλές ώρες πτήσεις. Με αυτό τον Κανονισμό πέταξαν όλοι οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας».
67
«Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δια του διοικητή του κ. Μπεκίρη πήρε τηλέφωνο και παρακάλεσε να πραγματοποιηθεί πτήση με πολεμικό» υποστήριξε και ανέφερε:«Έχει ξαναγίνει επανειλημμένως και είναι εντός κανονισμών. Αν παίρνατε την δεύτερη αναφορά περί συχνότητας πτήσεων θα απαντήσω πολιτικά.

Μένουμε το βράδυ στα στρατόπεδα και τρώμε από το φαγητό των Στρατευσίμων ! Είμαστε δίπλα στους στρατεύσιμους και ακούμε τα προβλήματά τους.

Αν θεωρείτε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι για να ακούει μόνο τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων  και να μην συμμετέχει σε φυσικές καταστροφές ή για να ειδοποιεί μόνο, εγώ τέτοιο ρόλο δεν τον θέλω. Είναι υποχρέωσή μου να σέβομαι κατά γράμμα τους κανονισμούς και να ακούω τους στρατεύσιμους».

Σχόλιο: Για όσους επικαλούνται την κοινή Υπουργική απόφαση να τους γνωρίσουμε ότι ο Κανονισμός Πτήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτός που ακολουθείται …

To video με όσα ανέφερε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος …Εμείς ελπίζουμε οι Πολιτικές Δυνάμεις και τα Κόμματα να αφήσουν απέξω απο τα Κομματικά Παιχνίδια το Στράτευμα