Με τους Γενναίους του Βορρά ο Αρχηγός (video)…»Θα φρικάρουν πάλι οι Τούρκοι»

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ροδόπη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

ΟΙ Τούρκοι που τον παρακολουθούν κατά πόδας θα φρικάρουν πάλι και τα Τουρκικά ΜΜΕ θα λυσσάξουν …Περαστικά σας

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την έδρα του 1ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων (1ος Λ/ΒΕΚΕΕΔ) στην Νέα Σάντα Ροδόπης.

Ακολούθως επισκέφθηκε την έδρα της Τακτικής Διοίκησης 41 Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 41 ΣΠ) στην Σαμοθράκη, όπου ήταν παρών και ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Νικόλαος Γαλατούμος.

Εν συνεχεία μετέβη στην Λήμνο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα των Αεροσκαφών Επιφυλακής (READINESS) και των Ελικοπτέρων Έρευνας και Διάσωσης Super Puma στην 130 Σμηναρχία Μάχης…

όπως και με το προσωπικό της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ) και της Κανονιοφόρου ΚΑΣΟΣ που ναυλοχούσε στον λιμένα Μύρινας.

Τέλος, μετέβη στον Άγιο Ευστράτιο όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου…

Απευθυνόμενος στο προσωπικό, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εξαίροντας την προσήλωση όλων στην Αποστολή τους κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Επίσης, τους συνεχάρη για την αποφασιστικότητα, την αφοσίωση και την αυταπάρνησή τους, επισημαίνοντας τις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, ώστε να διασφαλίζεται και επαυξάνεται η αποτρεπτική ισχύς τους.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αξία της επιχειρησιακής εκπαίδευσης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές πλαίσιο, όπως και στον ενισχυμένο ρόλο της Χώρας μας ως παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή και πέραν αυτής, στον οποίο οι ΕΔ συνεισφέρουν με αποφασιστικότητα, συνέπεια και συνέχεια.