Και τρίτη δωρεά του Παναγιώτη Κυριακόπουλου…Στην Ιστορική Μονάδα της «180 ΜΚΒ/ΧΩΚ»!

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΒ) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» στην Κύμη Ευβοίας η τελετή εγκαινίων της Λέσχης Στελεχών «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΘΩΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ», καθώς και 10 ξενώνων, δωρεά κ. Παναγιώτη Κυριακόπουλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο δωρητής κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΣ καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι Ξενώνες και η Λέσχη  κατασκευάστηκαν από δωρεά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της “Star Investments” Παναγιώτη Κυριακόπουλου, στη μνήμη του πατέρα του Αντιστράτηγου Όθωνα Κυριακόπουλου που ήταν ο πρώτος διοικητής της μονάδας …της 180 ΜΚΒ/ΧΩΚ !

Να θυμίσουμε πάντως εμείς ότι ο Πάνος Κυριακόπουλος είναι η Τρίτη  δωρεά  (2012 -2016 & 2019 )που κάνει στην Ιστορική  180 Μοίρα ΧΩΚ στη μνήμη  του Στρατηγού Πατέρα του!

Στην μνήμη του πατέρα του πρώτου Διοικητή της 180  ΜΚΒ/ΧΩΚ Στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, ο Πάνος Κυριακόπουλος Διευθυντής  του STAR έκανε δωρεά το κτίριο Κοιτώνων και Λέσχης της 180 ΜΚΒ/ΧΩΚ στο Καπανδρίτι (2012)

Υπάρχουν  και τέτοιοι  Έλληνες !
Γνωρίστε τον !…
 
Ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος από τον Ιούλιο του 2002   Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STAR INVESTMENTS , ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους των ΜΜΕ, στον έλεγχο του οποίου υπάγονται η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ‐ STAR CHANNEL, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί και η εταιρεία INFOTE AE [Χρυσός Οδηγός].

Επίσης είναι Πρόεδρος του ΤΕΑ‐ΕΛΤΑ [Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης προσωπικού ΕΛΤΑ], Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INFOTE, μέλος του Δ.Σ της EUROSEAS LTD [Ναυτιλιακή Εταιρεία εισηγμένη στο NASDAQ] και της IMPERIO AE. Eίναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας [ΕΙΤΗΣΕΕ].

Ο κ. Κυριακόπουλος έχει B.Sc. στην Ναυπηγική και Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Newcastle upon Tyne, England και M.Sc. με εξειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Ναυπηγική από το Massachusetts Institute of Technology [MIT], USA.
Είναι σήμερα 53 ετών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.