Τρόμαξαν τους Κυβερνώντες οι Εθνοφύλακες…Εντολή του Σκουρλέτη να μην παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου!! (έγγραφο)

Την χρονιά που το ΥΠΕΘΑ με τα Επιτελεία κατάλαβαν επιτέλους την χρησιμότητα και τις Δυνατότητες των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων και καθιέρωσαν το Έτος Εθνοφυλακής Εφεδρείας το 2017 …Ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε εντολή να μην Παρελάσουν οι Εθνοφύλακες στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Βέβαια στην Κυβέρνηση υπάρχουν ιδεολογίες Αριστερίστικων κοντόφθαλμων που πιστεύουν ότι επιβάλλεται η “Παρέλαση των Οπισθογεμών”  στη Πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου με επικεφαλής τον Άρχοντα, της Πόλης ,ενώ  διατάζουν  τους Τοπικούς Άρχοντες να μην επιτρέψουν στους Εθνοφύλακες να μην Παρελάσουν !

Προφανών οι Κυβερνώντες του Σύριζα ότι έχει σχέση με Εθνική Υπερηφάνεια ,Λεβεντιά και Καθήκον τους κάνει να βγάζουν σπυράκια και καλά θα κάνουν όσοι παραπονούνται να θυμηθούν ότι αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους ψηφίσαμε!

Δείτεκαι αυτά

Βετεράνος :Και όπως λέει ο Σοφός Λαός μας ο κάθε Λαός έχει τους Ηγέτες που ταιριάζουν!!!

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,  Παναγιώτη Σκουρλέτη απαγορεύεται η παρέλαση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017!

Η απόφαση του ΥΠΕΣ, με αριθμό πρ. 31849 και ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2017 που απευθύνεται προς την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τα υπουργεία, τους φορείς της αυτοδιοίκησης , αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ και των Σωμάτων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στα Τάγματα Εθνοφυλακής λάβουν μέρος στις παρελάσεις για την επέτειο του ΟΧΙ, σε όλη την επικράτεια!

Δείτε το επίμαχο σημείο:

2017 09 27 2

Το defenceline.gr, σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το επίμαχο έγγραφο, το οποίο πέρα από την κοινοποίησή του στους παραπάνω φορείς, έχει δημοσιευθεί και στην Διαύγεια. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

2017 09 27

2017 09 27 1

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Η προκλητική αυτή απόφαση, έρχεται σε μια περίοδο όπου ο θεσμός της Εθνοφυλακής αναβαθμίζεται λόγω των αυξανόμενων αναγκών του Στρατού Ξηράς, τα Τάγματα επανδρώνονται με περισσότερους άνδρες, ενώ μετά από μεγάλη προσπάθεια της ηγεσίας, των διοικητών και του συνόλου του προσωπικού, η παρεχόμενη εκπαίδευση αλλάζει προς το καλύτερο, εισάγοντας νέα δεδομένα που θα επιτρέχουν στον μαχητή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου πεδίου της μάχης, αν και όποτε χρειαστεί.

Οι Εθνοφύλακες, όπως και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων ετοιμάζονται να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο και όσους αντιστάθηκαν στην ιταλική εισβολή, τους μαχητές και τους πεσόντες, οι οποίοι ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΗΤΑΝ ΕΦΕΔΡΟΙ που κλήθηκαν μέσω της επιστράτευσης να πολεμήσουν!

Προφανώς και για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, έπαιξαν ρόλο οι αριστερές ιδεοληψίες και η αποστροφή σε κάθε τι εθνικό. Πατρίδα, Σημαία, Θρησκεία, Στρατός, Παιδεία, αποτελούν …αλλεργιογόνες έννοιες για την κυβέρνηση της Αριστεράς – ΑΝΕΛ, παρά το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται συνεχώς να υποκαθιστούν (και το κάνουν με απόλυτη επιτυχία) τις ανύπαρκτες υπηρεσίες, σε κάθε κρίση και σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας.

Παράλληλα, ο ενθουσιασμός των Εθνοφυλάκων, η ανταπόκριση στο κάλεσμα της πατρίδας και η διάθεσή τους για προσφορά, αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή των πολιτών σε κάθε εμφάνιση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής σε παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις, προκαλεί πονοκέφαλο στους εθνομηδενιστές, οι οποίοι φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Τα Εύσημα από τον ΥΕΘΑ στον Υπολοχαγό εν Εφεδρεία του Τάγματος  της Εθνοφυλακής της Αλεξανδρούπολης κατά την άσκηση  ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016″

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως το 2017, έχει κηρυχτεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων», ενώ με βρίσκεται ένα βήμα πριν την ψήφισή του και ο νέος νόμος που θα διέπει τον θεσμό της Εθνοφυλακής, με σκοπό την αναβάθμισή της.

Αλήθεια, είναι εν γνώση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου, η απόφαση του κυβερνητικού εταίρου; Προφανώς και είναι, καθώς το έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στο ΥΠΕΘΑ. Έχει κάνει ενέργειες ο υπουργός, ώστε να αρθεί η παράλογη αυτή αξίωση και τα Τάγματα Εθνοφυλακής, τα οποία στελεχώνονται από συνειδητοποιημένους πολίτες κάθε περιοχής και αποτελούν σάρκα των ίδιων των τοπικών κοινωνιών;

Ποιες είναι οι ενέργειες του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τους Εθνοφυλακές και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο πλευρό τους, παρακολουθώντας τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες και τονώνοντας το ηθικό τους;

Η απαγόρευση στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν, αποτελεί μια βάναυση προσβολή απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως στον Στρατό Ξηράς στα Τάγματα Εθνοφυλακής, στις Διοικήσεις τους και σε κάθε ενεργό Εθνοφύλακα προσωπικά.


ΣχετικάΆρθρα

Next Post