Βάρεσαν διάλυση οι ΑΝΕΛ …Μέχρι και η Χρυσοβελώνη αδειάζει τον Πάνο

Δύο 24ωρα πριν από την έκτακτη σύσκεψη της ΚΟ των ΑΝΕΛ αλλά και της Εκτελεστικής Γραμματείας, το κόμμα του Καμμένο φαίνεται ότι το κόμμα βαράει… διάλυση.

Κορυφαία στελέχη και βουλευτές, που για να λέμε την αλήθεια, ευεργετήθηκαν πολλαπλά από τον πρόεδρο του κόμματος, αρνούνται να άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση, παρά τις… απειλές του υπουργού Αμυνας.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία δεν είναι μεν βουλευτής αλλά προτάθηκε κι έγινε υφυπουργός στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Χρυσοβελώνη ρωτήθηκε για τη στάση που θα κρατήσει για να ρίξει τη βόμβα της κατά του Καμμένου.

«Εγώ δεν είμαι βουλευτής, άρα δεν είμαι και μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν ξέρω και ποια είναι η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης και τι θα συζητηθεί», δήλωσε η  Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ την Τετάρτη.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε οτι θα τη διαβάσει πρώτα και μετά θα αποφασίσει ..Αν και όλα δείχνουν οτι δύσκολα θα αφήσει την καρέκλα  ,ούτε για την Μακεδονία όχι για τον Πάνο

Βέβαια η Χρυσοβελώνη  χρωστάει στον Πάνο Καμμένο πολλά …Αλλά τέτοιες ώρες ,τέτοια λόγια