Βενιζέλος : O Παπανδρέου μας στηρίζει με email! «Ψηφίστε» τον στέλνοντας τον email!

Βενιζέλος: «Ο Παπανδρέου μού έστειλε email ότι θα στηρίξει την παράταξη» Πού είσαι σύντροφε Γιώργο δεν σε βλέπω …είμαι στο SKYPE σύντροφε Βενιζέλο !

«Καθαρή θέση» από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου για τη Χρυσή Αυγή και τις ψήφους των οπαδών της στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε πως έλαβε από τον Γιώργο Παπανδρέου email στο οποίο ο πρώην Πρωθυπουργός τού ανέφερε ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη «με πολύ καθαρό τρόπο».

«Επικοινώνησε μαζί μου. Μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό και φιλικό email προχθές με αφορμή την εκδήλωση που είχαμε στο Μουσείο Μπενάκη και μου είπε: «θα βρω τον τρόπο να πω με πολύ καθαρό τρόπο τη στήριξή μου στην παράταξη»» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη συνέντευξή του στο Mega.

«Ο καθένας το εκφράζει αυτό όπως μπορεί», είπε ακόμα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, υπενθυμίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος» και προειδοποίησε πως το πρόβλημα τη Δευτέρα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.