Βγάζουν και γλώσσα τα Αλβανά…Έ ρε Κομάντος της «Δ» που τους χρειάζεται!

veteranos.grΒγάζουν και γλώσσα τα Αλβανά και αποκαλούν τους ¨Έλληνες Ρατσιστές… ποιοι αυτοί που κατέστρεψαν τον ΕΣΥ, φέρνοντας όλες τις Αλβανίδες να γεννοβολούν τζάμπα στην Ελλάδα και να επιβιώνει η Αλβανία με τα εμβάσματα των Αλβανών που εργάζονται ή καταληστεύουν την Πατρίδα!

Αλβανός βουλευτής, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στην Ελλάδα ως ένα ρατσιστικό κράτος και βάλλει κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Στην ανάρτηση αναφέρει  σχετικά :45

«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος λαμβάνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις θεμελιώδεις ελευθερίες που παρέχονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς συμβάσεις, αλλά και την εσωτερική του νομοθεσία. Το Υπουργείο Άμυνας δεν είχε κανένα λόγο να θεωρήσει επικίνδυνο τον σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής.

Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να αναλάβουν δράση κατά δεκάδων Ελληνικών σημαιών , που βρίσκονται σε όλα τα αλβανικά διαμερίσματα, κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας.

Ωστόσο, αυτό το είδος της πίεσης, που προέρχεται από τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, είναι επαναλαμβανόμενο και ποταπό, ενάντια σε μία γείτονα χώρα και ένα ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ.

Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, που βρίσκεται σε εκλογική κατρακύλα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις προσωπικές κινήσεις του σε βάρος της αμοιβαιότητας μεταξύ των δύο γειτόνων.

Ελπίζουμε σε μια διπλωματική λύση με την ελληνική κυβέρνηση πάνω σε αυτό το πρόβλημα, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον». (Όπα μας απειλεί κιόλας ο Αλβανός )!

Καμιά αναφορά  όμως του Αλβανού όμως ότι στην Αλβανία υπάρχει Ελληνική μειονότητα αναγνωρισμένη απο τον ΟΗΕ και το Κράτος της Αλβανίας !

 

otan-ellines-katadromeis-ekovan-kolous-sinora-5

dynamh-taxeias-antidrasis-kos

Ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος  αξημέρωτα δίνει την εντολή και με το χάραμα οι Αλβανοί σκοποί ενημερώνουν ότι Κομάντος της Δύναμης Δέλτα  έκαναν αεροπόβαση στις Πρέσπες και πολεμικά ελικόπτερα πετούν στο τριεθνές και κατά μήκος των συνόρων της Ελληνοαλβανικής μεθορίου !(φώτο)

Επικρατεί  σύμφωνα με πληροφορίες  απο (Αλβανικές αλλά και μειονοτικές πηγές  ) πανικός  στα σύνορα ενώ οι  γίνεται γνωστό ότι οι  Μονάδες Αεράμυνας  της Ελλάδος μπήκαν  σε επιφυλακή …

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο τότε  Α/ΓΕΕΘΑ διατάζει ετοιμότητα σε Μονάδα τεθωρακισμένων που είχαν πριν απο μερικούς μήνες κάνει σχετική άσκηση  σε άλλη  περιοχή των Συνόρων !

Ο Πανικός των Αλβανών Στρατιωτικών είναι δεδομένος και ενημερώνουν την Κυβέρνηση του  Εντι Ράμα …Αλλά η ενημέρωση που ζητούν οι Αλβανοί πολιτικοί σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ  για την άσκηση  των Ελληνικών Δυνάμεων ,παίρνουν πόρτα από το Άσσο της Στρατιωτικής διπλωματίας όπως αποδεικνύεται τότε ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλο !katad

Το μήνυμα που δόθηκε  τότε ήταν  ισχυρό και δεν σηκώνε περιθώρια για παρερμηνείες : Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι παντού ,’ΟΤΑΝ και όποτε το θελήσει η Ελλάδα που  έχει και τη δύναμη αλλά και τη θέληση να προστατέψει τους Πολίτες της !