Βίντεο Ντοκουμέντο με όπλα και ναρκωτικά και αλβανικά τραγούδια στην Εστία!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις εστίες στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, όπου η αστυνομία έκανε έφοδο το πρωί της Τρίτης (27/9) δείχνουν νεαρούς Αλβανούς να ποζάρουν με όπλα και στοίβες από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Το βίντεο δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο φαίνεται να στάθηκε η αφορμή για την έρευνα της ΕΛΑΣ καθώς είχε αναρτηθεί στα social media.

Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, ωστόσο το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός η οποία φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή δόκιμη αστυνομικός διατηρούσε σχέση με άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στις έκνομες δραστηριότητες για τις οποίες έγινε η αστυνομική επιχείρηση και αναφέρθηκε με ανακοίνωση του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Η 22χρονη υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα του Ζωγράφου