Βολές αρμάτων μάχης της Ε.Φ της Κύπρου …Που δείχνει να ετοιμάζεται

Η Εθνική Φρουρά δείχνει να ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα …Μόνο τυχαίες δεν είναι οι συνεχείς Ασκήσεις και Βολές ειδικά των Πληρωμάτων των Αρμάτων Τ-80 ,αλλά και οι βολές με Ατομικά τυφέκια  όπως και οι ρίψεις Χειροβομβίδων

H απόκτηση ρωσικών αρμάτων μάχης από την Εθνική Φρουρά και μάλιστα των υπερσύχρονων T-80 αποτέλεσε σίγουρα μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

O συνδυασμός τους με τα επίσης πρόσφατα αποκτηθέντα BMP-3 αποτέλεσε ένα σημαντικότατο βήμα της αμυντικής θωράκισης της Κύπρου έναντι των Τουρκικών  στρατευμάτων κατοχής.

H αγορά των T-80 αποτελεί χωρίς αμφιβολία αποφασιστικό βήμα προς την ανατροπή της ομηρείας της Κύπρου από τις πολυαριθμότερες και καλύτερα εξοπλισμένες δυνάμεις του «Αττίλα» και εντάσσεται, όπως είναι γνωστό στα πλαίσια ενός ευρύτερου εξοπλιστικού προγράμματος που έχει εξαγγείλει η κυπριακή κυβέρνηση.

Επίσης είχαμε στις δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς ρεαλιστικές  απο την εκπαίδευση των Εθνοφρουρών όπως η ρίψη Χειροβομβίδων