Διαγωνιστικές Βολές Εθνοφυλάκων στη Μεγαλόνησο…

Η ετήσια διαγωνιστική βολή τυφεκίου μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς πραγματοποιήθηκε την 09 Ιουν 2017.
phot-29-jpg

Μετά το πέρας της βολής απονεμήθηκαν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις στις πρωτεύσασες Μονάδες και στους Εθνοφύλακες που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία. Νικήτρια σκοπευτική ομάδα ανακηρύχθηκε το 61 ΤΕΘ, δεύτερη κατετάγει η ομάδα του 12ου ΤΕΘ και τρίτη η σκοπευτική ομάδα του 71 ΤΕΘ.

photo-23-jpg-10Στη βολή, παρευρέθηκαν o Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής.

photo-20-jpg-9Στη σύντομη ομιλία του ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του Υπουργού Άμυνας (ο οποίος λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί). Συνεχάρη τις νικήτριες Μονάδες και τους πρωτεύσαντες Εθνοφύλακες και ευχαρίστησε τους Εθνοφύλακες για τη συνεχή παρουσία τους και συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των Μονάδων τους. Τόνισε τον ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο που αποδίδει η Εθνική Φρουρά στις Μονάδες Εθνοφυλακής αλλά και στους ίδιους ως άτομα και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση. Ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός Άμυνας αποδέχθηκε την πρόταση του ΓΕΕΦ και ανακήρυξε το 2018 ως Έτος Εθνοφυλακής. Τέλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους Εθνοφρουρούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα των μεγαλυτέρων τους.photo-19-jpg-7Περισσότερα Άρθρα