Βούλιαξαν & τα Τρίκαλα…Λαός & Κλήρος μαζί για τη Μακεδονία μας

Χιλιάδες Λαού και εκατοντάδες Κληρικοί και Μοναχοί βροντοφώναξαν το βράδυ της Τετάρτης υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από το κέντρο της Ελλάδας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η κεντρική πλατεία των Τρικάλων και ο δρόμος μέχρι την κεντρική πεζογέφυρα κατακλύστηκε από κόσμο που έψελνε ρυθμικά το «Μακεδονία ξακουστή» και έδινε τον τόνο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.


Οι δυο Μητροπολίτες του Νομού, ο Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομος και ο Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος μίλησαν με λόγια συγκίνησης για τους αγώνες του έθνους και της Εκκλησίας, ενώ ο Τρίκκης Χρυσόστομος κάλεσε τον κόσμο αμέσως μετά σε Αγρυπνία!…

Ο Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος μίλησε για προδοσία και «μελάνι της αμαρτίας που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών», προειδοποιώντας όσους κυβερνούν ότι η φωνή του λαού, που δεν ακούν, είναι οργή Θεού.

Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες σωματεία και φορείς της περιοχής, ήταν ο Αντισυνταγματάρχης  ε.α Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος στάθηκε σε ιστορικά στοιχεία και γεγονότα τα οποία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.