Ξεχειλίζουν τα Hot-Spot από τους Λάθρο…Που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις

Απίστευτος ο αριθμός των Λαθρομεταναστών που ταΐζουν και κοιμίζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις …Σε 30 Hot-Spot   στην Επικράτεια ,διαμένουν  27.573 λαθρομετανάστες,αλήθεια μέχρι πότε ;Τα στοιχεία είναι απο το ΓΕΕΘΑ και δεν αμφισβητούνται…

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 31 Μαΐου 2018 διαμένουν σε 30 δομές διαχείρισης ΕΔ, 27.573 πρόσφυγες/λαθρομετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 23.697 ατόμων!

Τα Hot -Spot (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, και Διαβατών, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/ λαθρομετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 31 Μαΐου 2018 ανέλαβαν το έργο της παροχής 15.250 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 571 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ)!

Λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/λαθρομετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.