Ξεφτίλα …Σέρνουν στα δικαστήρια Ταξίαρχο του Στρατού γιατί ζήτησε να βγει ο Στόλος να φυλάξει τα σύνορα!!

xiros1Πόση ξεφτίλα θα ανεχθούμε  ακόμη πια από αυτήν εδώ την Κυβέρνηση και τους Υπερασπιστές των παρανόμως εισβολέων στο Ελληνικό Έδαφος… Στέλνουν για ανάκριση  Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό επειδή ζήτησε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα !

Το χειρότερο απο όλα είναι οτι υπάρχουν ακόμη και Ελληνόφωνοι που δήθεν στο όνομα του ανθρωπισμού ζητούν την κεφαλή επι πίνακι Έλληνα Ανωτάτου Αξιωματικού που ζήτησε με άρθρο στο διαδίκτυο να βγει ο Ελληνικός Στόλος και να φυλάξει όπως οφείλει τα Θαλάσσια Σύνορα !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Λόγος για τον Ταξίαρχο ε.α Ιωάννη Ξηρό  ένα Αξιωματικό που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ώς άλλος ταξιδευτής του κόσμου υψώνει την Ελληνική Σημαία στα Πέρατα του Κόσμου!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Ξηρός δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να πάει χαμένη και την Ελληνική Σημαία την έχει πάντα μαζί του !

Ακόμη και στη Τουρκία δεν δίστασε να την Υψώσει…Μπράβο Γιάννη!

Το  επίμαχο Άρθρο του Ταξιάρχου που ενόχλησε ακόμη και μερίδα των Αιρετών του Δ.Σ της Πόλης των Τρικάλων που έσπευσαν να καταθέσουν εναντίον του Αξιωματικού !

img10316221239Είναι βέβαια  οι ίδιοι  εκείνοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων  που ενέκριναν την στέγαση στο Ιστορικό Μνημείο  της Πόλης το Τρικάλων το Φρούριο …Προσφύγων και λαθρομεταναστών !

Με μια Λεβέντικη απάντηση  , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος  Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν, ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος  στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος
Μια Ομάδα αριστεριστών γνωστοί για τον αγώνα που κάνουν ώστε να  «ηρωποιήσουν τον Άρη Βελουχιώτη » στόχευσαν  τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων ,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο που όμως πρόσφατα κρίθηκε αντισυνταγματικός απο δικαστήριο της Κρήτης (αθωώνοντας έτσι το Γερμανό  Καθηγητή που έγραψε κατά των Κρητικών Αγωνιστών στην Μάχη της Κρήτης !
 Αντιδρώντας ο Ταξίαρχος Ξηρός Ιωάννης  στη μηνυτήριο  αναφορά της Ομάδας «Μέτωπο Λαού»απάντησε με επιστολή του Καταπέλτη στα τοπικά ΜΜΕ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ακόμη και μέσα στη Τουρκία δεν δίστασε να  Υψώσει την Ελληνική Σημαία ο Ταξίαρχος Ξηρός …Μπράβο Γιάννη!
Μέτωπο Λαού.Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών,πλήρως ανιστόρητων,προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας,αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.
Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά εναντίον του στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία οτι ο γράφων με μια αποστροφή ενός άρθρου του »προσκαλεί και παροτρύνει στην διάπραξη μαζικών εγκλημάτων την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Στόλου»ζητώντας με το άρθρο του την επέμβαση του Στόλου στο Ανατολικό Αιγαίο με αποστολή την αποτροπή της έλευσης προσφύγων-λαθρομεταναστών με κάθε πρόσφορο επιχειρησιακό μέσο,εμποδίζοντας τις βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα.
Επ’αυτού ο γράφων απαντά ότι ουδόλως και ουδένα παρότρυνε για διάπραξη εγκλημάτων.Το μόνο που ζήτησε και ακόμη ζητά είναι η πάση θυσία προστασία των ελληνικών συνόρων,τα οποία συνεχώς παραβιάζονται από κατακλυσμό αλλότριων και αλλόθρησκων μουσουλμανικών φύλων.
Ο Στόλος είναι βασικό βεβαίως μέσο προστασίας και αποτροπής.Βεβαίως αν κατά τις επιχειρήσεις κάποιες βάρκες,οδηγούμενες από ανθρώπους που δεν υπακούουν στις υποδείξεις αναποδογυρίσουν και κάποιοι πνιγούν,σ’αυτό δεν ευθύνεται ο Στόλος ,αλλά οι ίδιοι και όσοι τους στέλνουν εδώ.
Η αποστολή δεν αλλάζει εξ αιτίας αυτού,ούτε μετατοπίζεται η ευθύνη,λόγω κάποιων απωλειών,αποδεκτών σε κάθε στρατιωτική επιχείρηση.
xirosΟ γράφων δεν παίρνει πίσω ,ούτε ανασκευάζει ούτε λέξη από τα γραφόμενά του και ξεκαθαρίζει οτι δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.
Το όνομά μου είναι στο τέλος κάθε άρθρου μου και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα Μέτωπο ή πολιτική παράταξη,μόνος έχω την ευθύνη για τα λεγόμενα και τις πράξεις μου.
Όσο για την πρότασή μου να βγει ο Στόλος,αυτό αποτελεί για την συνείδηση του γράφοντος κραυγή αγωνίας για μια ιστορική χώρα ,την οποία με ευθύνη των ηγεσιών της και προεξαρχούσης της Αριστεράς την αντιμετωπίζουν ως χώρο και όχι ως χώρα,την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμικό Γιουνανιστάν,χωρίς να ερωτήσουν τον λαό της.
Ο γράφων γνωρίζει οτι ο πατριωτισμός και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα είναι έννοιες ξένες προς τους ανθρώπους του «Μετώπου Λαού.»
Παρόλα αυτά με χαρά προσμένω την ποινική μου δίωξη,διότι έτσι θα έχω την τιμή να υπερασπίσω και με άλλον τρόπο,μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων την ταυτότητα και την Ιστορία της αιώνιας Ελλάδας,όπως τόσα χρόνια κάνω με την αρθρογραφία μου.
Αν οι δικαστές μου επιβάλλουν ποινή επειδή θέλω την Ελλάδα ελληνική θα την δεχθώ ευχάριστα και αγόγγυστα ,ασχέτως με όση λάσπη ντύσουν στα μέσα την ποινή αυτή οι διώκτες μου αριστεροί,οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Ελληνισμό,όση ο γράφων με την αστροναυτική(και αστροναύτης δεν είμαι).Ούτως ή άλλως το δικαστήριο της Ιστορίας θα δικαιώσει μόνον εμένα. 
Ο Ιωάννης Ξηρός  είναι Ταξίαρχος ε.α του Ελληνικού Στρατού!
Σχόλιο: Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ανώτατο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού απο φορείς και απλούς πολίτες!
 
Οι γνωστοί Αριστεριστές δεν του συγχωρούν οτι ο Ταξίαρχος μάζεψε υπογραφές του Τρικαλινού Λαού και απέτρεψε να στηθεί μνημείο στο όνομα του Βελουχιώτη !stoxoi
Υ.Γ :Η Ε.Α.Α.Σ  της οποίας ο Ταξίαρχος είναι ενεργό Μέλος  θα σταθεί στο πλευρό του Αξιωματικού που ήδη τον κάλεσαν για Ανάκριση Παραμονή των Φώτων ;

 Περισσότερα Άρθρα

 • Steve Nichols

  Ανοίγουν εσωτερικό μέτωπο με όλες τις ΕΔ..!!

 • Dim Pap

  μια ακόμα ανθελληνική και κατάπτυστη δημοσίευση..
  εθνόκαυλοι και στρατόκαυλοι φασίστες έξω απ την χωρα ..

 • YannisWar

  Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτή η χώρα ονομάζεται Ελλάς και φυλασσόταν αλλά και φυλάσσεται από κάποιους που την αγαπούν σαν μάνα τους.
  Αν τώρα εσύ την λατρεία αυτή για τον τόπο μας της ονομάζεις εθνοκαυλοσύνη ή στρατοκαυλοδύνη ουδόλως ενδιαφέρει τους Έλληνες.
  Προσωπικά είναι μεγάλη μου τιμή, να με αποκαλεί εθνικιστή και στρατοκαυλο ένας τύπος δίχως ιερά και δίχως όσια, δίχως πατρίδα και με κλεμμένη ταυτότητα.
  Σχετικά με το «φασίστας» τώρα. Ξεστραβώσου και διάβασε κάποιο λεξικό της Ελληνικής γλώσσας. Εύκολα θα καταλάβεις (ακόμη κι εσύ ο πεταμένος), πως από την στιγμή που οι Έλληνες κατά το 79% εμπιστευοντε κι αγαπούν τον στρατό τους και κατά 90% δηλώνουν Ορθόδοξοι…….ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ της παρέας είσαι εσύ, διότι αν και (μόνος) προσπαθείς να επιβάλεις τα πιστεύω σου.
  ΤΕΛΟΣ ξενόφερτε φασισταρά μου θα δώσω μια απάντηση στη «έξω απ’ την χώρα» που είπες.
  Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε πληροφορώ πως εμάς τους Έλληνες προσπαθούν να μας βγάλουν από την χώρα μας χιλιάδες χρόνια τώρα δεκάδες (ίσως κι εκατοντάδες) ράτσες και λαοί.
  ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ κι είμαστε ο μόνος λαός στη γη που κατοικούμε για τόσα πολλά χρόνια στον ίδιο τόπο. Οι λαοί που προσπάθησαν να μας διώξουν είτε θανατώθηκαν είτε αφομοιώθηκαν.
  ‘Αρα το πιθανότερο είναι να πάθεις κι εσύ το ίδιο με αυτούς.
  Σε κάθε περίπτωση κι επειδή είμαστε πραγματικοί δημοκράτες εμείς, σε πληροφορώ πως αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να μας διώξεις. ΟΧΙ κρυμμένος όμως πίσω από ένα pc κι ένα λογαριασμό με 10 σχόλια τον οποίον αλλάζεις καθημερινά, αλλά έντιμα κι αντρίκια, με καθαρές δημόσιες δηλώσεις και με το τουφέκι.
  Βγές λοιπόν έξω και πες το αν μπορείς. «Ελληνες έξω!» κι αν ζήσεις πάνω από 10λ εμένα να μου γράψεις.
  ΥΓ: Στην θέση σου θα έλεγα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που με δέχθηκαν στην πατρίδα τους και μ’ έκαναν άνθρωπο και θα αγαπούσα την Ελλάδα σαν 2η μου πατρίδα, μιας και (καλώς η κακώς) η πολιτικοί της μου έδωσαν ταυτότητα και δικαιώματα τα οποία δεν θα είχα στην 1η μου πατρίδα. Πάψε λοιπόν να είσαι ένα αχάριστο ανθρωπάκι.

 • Dim Pap

  ..καλα θα κάνουν οι στρατιωτικοί να περιοριστούν στα στρατιωτικά τους καθήκοντα και ν αφήσουν την πολιτική για την πολιτική εξουσία της χώρας, που κι εκείνοι με την ψήφο τους έχουν νομιμοποιήσει ..
  όσες φορές οι στρατιωτικοί αποφάσισαν να κάνουν πολιτική μας βγήκε σε κακό ..
  (βλ. δικτατορία – πραξικόπημα στην Κύπρο με τραγικά αποτελέσματα )
  Η εκμετάλλευση και δημοσίευση από κάποιους τέτοιων κινήσεων από στρατιωτικούς είναι εντελώς ανθελληνική και βλάπτει την χωρα ..
  σε απλά ελληνικά, τους αρέσει δεν τους αρέσει κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα κι εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ..

 • konstantinos303

  Τζάμπα μαγκιές. Κάποιος που δεν έχει ευθύνη για τίποτα μπορεί να λέει ότι θέλει τζάμπα. Κανείς δε θέλει να γεμίσουμε λάθρο αλλά αν γίνουν αυτά που λέει ο Ταξχος και αρχίσουν να πνίγονται κατά χιλιάδες κι αρχίσουν τα ραβασάκια και καταδίκες από ΟΗεδες και ξεσηκωμοί διεθνών οργανισμών και εθνών που σίγουρα θα μας στήσουν στον τοίχο, θα κάνουμε εχθρούς όλη τη μέση Ανατολή και δεν θα υπάρχει ούτε ένας μαζί μας τότε θα κρυφτούν όλοι αυτοί που κάνουν το τζάμπα μάγκα. Και καλά οι άλλοι. Αλλά ένας ανώτατος τα γνωρίζει αυτά.

 • Δημήτρης Μιχ.

  Φαίνεται πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Είσαι αριστερός μήπως! Γιατί για τέτοιος μου φαίνεσαι με τις μπούρδες που γράφεις.