Ξέφυγε η Κατάσταση :Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε Αστυνομικό στη Ροδόπη

ΛαθροΜετανάστης  μαχαίρωσε δυο φορές αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr. Το συμβάν έγινε περί των 17:30 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιάσμου της Κομοτηνής . Αυτή την ώρα ο αστυνομικός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Χρόνου, ο αστυνομικός έχει δυο επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ο αστυνομικός βρίσκεται στο Νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του!

Έχει δεχθεί δυο μαχαιριές στο αριστερό χέρι και μια επιφανειακή στο λαιμό, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο αστυνομικός είναι περί των 30 ετών.

Ο Λαθρομετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό κινούταν μόνος και πεζός στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου. Κλιμάκιο αστυνομικών τον σταμάτησε για έλεγχο και τότε εκείνος επιτέθηκε και τράπηκε πεζός σε φυγή. Μέχρι κι αυτή την ώρα τον αναζητούν οι αρχές.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμβαίνει αυτή την ώρα, προκειμένου να βρεθεί ο λαθρομετανάστης που μαχαίρωσε αστυνομικό στη Ροδόπη. Το συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ Κοπτερού και Ιάσμου. Συναγερμός έχει σημάνει σε αυτή την περιοχή και επι ποδός είναι οι αστυνομικές αρχές.


Διάφορα Άρθρα