Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι με 12 F-16 & 2 CN-235 στο Αιγαίο (40 Παραβιάσεις)…Την ώρα που εμείς περί άλλων τυρβάζουμε!

Ξεσάλωσαν στην Κυριολεξία οι Τούρκοι με  12 Μαχητικά  Αεροσκάφη  εκ των οποίων τα 6 ήταν Οπλισμένα, ενώ 2 CN-235 πέταξαν σε όλο το Αιγαίο κάνοντας  πάρτι …Με 40 Παραβιάσεις ,7 Παραβάσεις και 3 Εμπλοκές!

Κατά τα άλλα και σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση …Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι άλλο πρέπει να μας κάνουν οι Τούρκοι για να αποφασίσουμε ,αν αποφασίσουμε να το κάνουμε ποτέ ,να αντιδράσουμε δυναμικά !

Ευτυχώς που οι Τούρκοι δεν έχουν Χειριστές να απογειώσουν τα Μαχητικά τους και έστειλαν μόνο  6 Οπλισμένα και οι Υπόλοιποι 6 απλά να εκπαιδεύονται !

Φανταστείτε τι έχει να συμβεί μόλις Παραλάβουν και εγκαταστήσουν και τις 4 Συστοιχίες των S-400 που θα εγκλωβίζουν τα Μαχητικά μας μόλις απογειώνονται !

Αν έρθουν και οι Μοίρες των F-35 κλάφτα Χαράλαμπε…Την ίδια ώρα διαρροές στον Ειδικό τύπο μας πληροφορούν οτι τελικά οι Ειδήμονες του ΥΠΕΘΑ  εγκατέλειψαν την Παραλαβή των  Ελικοπτέρων που θα κάλυπταν Ανατολικά και Βόρεια Σύνορα !

Μπορεί να μην θέλουν τα τρομάξουν τους Πρόσφυγες που έρχονται να εγκατασταθούν στην Ελλάδα …Πολλά τα Κεφάλαια απο την Ε.Ε κύριε Μουζάλα ;

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 12η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     4 (3 x 2 F-16 + 1 x 6 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     6

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     7

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     40  (oι 35 παραβιάσεις από τα 2 CN-235)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      3

ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.