Ξέσπασε Ιερός Πόλεμος στην Ζάκυνθο…Μετά της Αποκαλύψεις Καμμένου!

DIONYSIOS_KAMMENOSΜηνυτήρια αναφορά προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα αλλά και τη φήμη της Μητρόπολης Ζακύνθου απέστειλε ο Μητροπολίτης Διονύσιος προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Π. Καμμένος. STROFADIA

Απο την τελευταία επίσκεψη στα Στροφάδια του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου τον Απρίλιο του 2015…Μετά ο Πάνος δεν ξαναπάτησε ! Τυχαίο;

Συγκεκριμένα, ο υπουργός αναφέρθηκε σε «στέλεχος, ιερέα» που ζήτησε αντάλλαγμα σε μετρητά και μία βίλα για να μην Απαγορεύσει την επένδυση!!!!

Σύμφωνα με το imerazante.gr η Μητρόπολη αναφέρει:

«Είναι φανερό ότι η παραπάνω αποστροφή του Π. Καμμένου βασίζεται σε ακραία παραπλανητική του πληροφόρηση, γιατί ούτε υπάρχει αλλά ούτε θα μπορούσε να υπάρξει διάλογος όπου ιερωμένος της Μητροπόλεως Ζακύνθου, να έχει ζητήσει ‘δώρα’ παράνομα για να μην απαγορεύσει τάχα την ‘επένδυση, πλην όμως με αυτήν την διατύπωση, θίγει βαρύτατα και καίρια την Εκκλησία της Ζακύνθου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, που με βεβαιότητα πιστεύουμε ότι είναι ουσιωδώς διαφορετική και για να μην παραμείνει η παραμικρή σκιά σε βάρος της, θα πρέπει το ανωτέρω αναφερθέν περιστατικό να ερευνηθεί πλήρως», αναφέρει ο κ. Διονύσιος.

Γραπτό μήνυμα
Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου αναφέρθηκε και στη γραπτή απειλή που καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος το οποίο προαναγγέλλει «εκτελέσεις» και σημειώνει ότι είναι πιθανό, σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση να προέρχεται από καρτοκινητό πρόσφυγα.

«Επειδή οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, με συνέπεια και νομική επιμονή επιδιώκουν την ακύρωση του παρανόμου συμβολαίου, δέχονται απειλές κατά της ζωής, που θεωρούμε βάσιμες και σπουδαίες και για τούτο ζητάμε την έρευνα της αληθινής πηγής που τις καθοδηγεί και την επιβαλλόμενη προστασία μας».

Τέλος ο  Διονύσιος ζητά «να διερευνηθεί μέσω τίνων αδιαφανών συζητήσεων, αγνώστων και στη Τριμελή Διοικούσα Επιτροπή της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου των Κρημνών αλλά και της Προϊσταμένης του Αρχής, με ποιο υποκρυπτόμενο κίνητρο και παραπειθόμενος από ποια ακριβώς πρόσωπα, ο ιερομόναχος Θεοδόσιος Ταρκαζίκης, προχώρησε κρυφίως από τη Διοίκηση της Εκκλησίας της Ζακύνθου, στην αποστολή προς την αντίδικο εταιρία ΠΙΜΑΝΑ Α.Ε. με την μορφή δήθεν ‘εξωδίκου απαντήσεως’…krimna7

…το οποίο κατά το περιεχόμενό του, συνιστά προσπάθεια σοβαρής βλάβης, των νομίμων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, της οποίας υπήρξε ιερομόναχος, κι’ ουδέποτε ηγούμενος, όπως ψευδεπίγραφα αναφέρεται το άνω έγγραφο».

Ως εκ τούτων η Μητρόπολη ζητά από τον Εισαγγελέα να διερευνήσει εάν στοιχειοθετούνται άδικες πράξεις με βάση τα καταγγελλόμενα περιστατικά ενώ δηλώνει ρητά πως επιφυλάσσεται για τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατά την πρόοδο της ποινικής έρευνας.IMAGE333

Σχόλιο: Πάντως στην Ζάκυνθο βοά ο τόπος και ο Πάνος Καμμένος έχει να πατήσει από την τελευταία του  πτήση με Ελικόπτερο της ΠΑ κατά την διάρκεια της Ασκήσεως  «Ηνίσοχος  2015″στη νήσο Στροαφάδια και μάλλον φαίνεται ότι γνωρίζει Πολλά  & Καλά για τις δραστηριότητες των εκεί Ιερωμένων!

  • Στελιος

    Μιλαει και η Εκκλησια;Δεν λεει οτι απο την εποχη που δημιουργηθηκε η τραπεζα της Ελλαδος η Εκκλησια ειναι Μετοχος με 10%;;;;;;Και θελει και τον οβολο μας…Αι στα τσακιδια….