Ξέσπασε Πόλεμος στο Αιγαίο ; 19 Εμπλοκές!!! Δεκάδες Τούρκικα F-16 Ανατολικά της Ρόδου….Τα κυνηγούν οι κουζουλοί της 115ΠΜ (video)

Λύσσαξαν οι Τούρκοι σήμερα και μέχρι αυτήν την ώρα δεκάδες Μαχητικά Παραβιάζουν το FIR Αθηνών που απογειώθηκαν απο τα Πολεμικά Αεροδρόμια του DALAMAN ,KONIA και Βορειότερα !

Στο αέρα απογειώθηκαν  κατά  Κύματα  & οι Κουζουλοί της Κρήτης ,τα Αστέρια και οι Αλεπούδες της 115ΠΜ, που συνδύασαν πονηριά και τσαμπουκά και αναχαιτίζουν τα Τούρκικα  που εκτελούν συγκεκριμένη και προσχεδιασμένη άσκηση !

Ότι όμως και να κάνουν βρίσκουν αντίκρυ τους Ελληνικά  Οπλισμένα Μαχητικά  που δείχνει τη πλήρη ετοιμότητα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας  και τον άριστο σχεδιασμό του ΑΤΑ!


Κυριολεκτικά χαμός έγινε σήμερα στο Αιγαίο με τους Τούρκους Χειριστές να ψάχνουν ευκαιρία να προκαλέσουν και η ένταση συνεχίζεται ακόμη και αυτήν την ώρα …

 

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 27η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 11 (11x 2F16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 23

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 14

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 18

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 55 (όλες από τα μαχητικά)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 19

ΠΕΡΙΟΧΗ : Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Σε επιφυλακή είναι  όμως και το Πολεμικό Ναυτικό μιας και έχει αποπλεύσει και ένα ακόμη Τουρκικό Ερευνητικό Σκάφος  & αυτή τη στιγμή πλέει στα Δαρδανέλια με προορισμό να βγει στο Αιγαίο τις επόμενες ώρες


Διάφορα Άρθρα