Ξυλοδαρμός μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Αλικαρνασσού

Ξυλοδαρμός μεταξύ κρατουμένων και μία φωτιά σε κελί αναστάτωσαν την Τρίτη το βράδυ τις φυλακές Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «ένοικος» του κελιού στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό του ξυλοδαρμού με θύμα έναν Έλληνα κρατούμενο, ο οποίος μπήκε στη φυλακή Αλικαρνασσού με μεταγωγή λόγω δίκης που αφορά σε ανθρωποκτονία.

Ο τελευταίος μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Αυτό συνέβη γύρω στις 8.30-9 το βράδυ. Όπως έγινε γνωστό και το περιστατικό της φωτιάς που κινητοποίησε το προσωπικό της φυλακής. Μάλιστα κλήθηκε και πυροσβεστική, όμως η φωτιά είχε σβηστεί.

Ακόμα, πληροφορίες μιλούν για μεταφορά τριών κρατουμένων στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου με εγκαύματα. Κάποιες πληροφορίες αργά τη νύχτα ανέφεραν πως οι τρεις κρατούμενοι χρειάστηκε να διασωληνωθούν, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ακόμα ένας κρατούμενος.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι φωνές εκείνες που εκφράζουν ανησυχία με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη φυλακή. Μιλούν για περιστατικά βιαιοπραγιών μεταξύ κρατουμένων. Μάλιστα, πρόσφατα είχε σημειωθεί ένας ακόμα ξυλοδαρμός με θύμα κρατούμενο με εμπλοκή σε τρανταχτή υπόθεση.