ΥΦΕΘΑ Στεφανής : “Ουδέποτε” οι Τούρκοι μπήκαν στο Ελληνικό …Αντέδρασαν από το δικό τους έδαφος! (video)

O ΥΦΕΘΑ  Στεφανής  «διαβεβαίωσε»  ότι «οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος» διαψεύδοντας κατηγορηματικά όλα τα δημοσιεύματα.

«Η Τουρκία αντέδρασε στο έδαφός της και όχι σε ελληνικό έδαφος, “ουδέποτε” μπήκαν σε ελληνικό έδαφος», σημείωσε ο Στεφανής  προσπαθώντας να εξηγ’ησει την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον Εβρο.

(Προφανώς ο Στεφανής αναφέρεται στους πυροβολισμούς που  ρίχτηκαν απο τους Τούρκους Συνοριοφύλακες στο επεισόδιο των Φερρών)

Παράλληλα, ο  Στεφανής χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ περί ελληνικών προκλήσεων στο Αιγαίο, τμήμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού της Τουρκίας προκειμένου να πιεστεί η Ελλάδα.

«Όσα είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ είναι τμήμα ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδίου που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και τους γύρω τους, καθώς και ιδίως το εσωτερικό της. Θεωρεί ότι μπορεί να μας πιέσει.  Αλλά δεν μπορεί.

Στεφανής: Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;

Τέλος, ο υφυπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για την υπεράσπιση του ελληνικού εδάφους και πολλές φορές δίνουν και την ίδια τους της ζωή.

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων αφήνοντας υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα;

Σχόλιο: Κανείς δεν αμφισβητεί το Ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων …Το ηθικό των Πολιτικών αμφισβητούν κ. Υφυπουργέ…


Διάφορα Άρθρα