Υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν …»Ούτε από Αλλάχ ούτε & από Μεμέτια»! (video)

veteranos.grΥπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν από πολλά ,ούτε από Αλλάχ ,αλλά ούτε και απο Μεμέτια …Μπορεί να φαντάζουν λίγοι στα μάτια κάποιων που μετράν τη ψυχή με αριθμούς, αλλά πρέπει να το λέει και η καρδιά σου!

«Ο Σοφός Ελληνικό Λαός λέει μια Παροιμία και έχει πολύ δίκιο …Να τα φοράς τα Άρματα ,αλλά και να σου πάνε !»

Αυτοί οι λίγοι  είναι εδώ μέσα από ένα ακόμη  video που κάποιοι ερασιτέχνες όπως μας αποκαλούν  εμάς και  με την συνεργασία με το NEMESI HD   το Στρατιωτικό Κανάλι που σαρώνει το διαδίκτυο με 2 εκ. προβολές στο «You Tube»  θα συνεχίσουμε τον Αγώνα για να προβάλουμε αυτούς που στέκουν να είναι ψηλά και το αξίζουν !

Εμείς εδώ στο Veteranos.gr   δεν γράφουμε κατά παραγγελία ,ούτε χαϊδεύουμε αυτιά και πολύ περισσότερο δεν στηρίζουμε κάποιους που δεν το αξίζουν, Αυτά τα ολίγα για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο …μέρες που είναι!

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά και όλοι απολογούμαστε …Κρατήστε όμως αυτό που Έλεγαν οι Αρχαίοι Υμών Πρόγονοί μας «Ουκ Αεί Άρχει «!

Με 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για το NEMESIS HD  για τα τέσσερα χρόνια που είναι στο διαδίκτυο και προβάλει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις  με την  συνεργασία του Veteranos.gr …Σκουπιστείτε Επαγγελματίες του «Χώρου και της  ΤV»