‘Εκτακτο:Υπερπτήση τούρκικων μαχητικών πάνω από τους Ανθρωποφάγους

Υπερπτήσεις πάνω από το ανατολικό Αιγαίο πραγματοποίησαν την Παρασκευή τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα στις 14:32 σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενος από 2 F-4 και 2 F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στην περιοχή ν. Λήμνου – Λέσβου.

Στις 14:56 τα 2 F-4 εκτέλεσαν υπερπτήση άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι στα 20.000ft και εξήλθαν του FIR Αθηνών στις14:59 μεταξύ ν. Σάμου – Κώ. Ακολούθησε στις 15:00 υπερπτήση άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι και ν. Φούρνοι στα 8.700ft  από τα 2 F-16, τα οποία εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 15:03 μεταξύ ν. Σάμου – Κώ.  • dimitris1967

    Ετοιμαζονται οι Τουρκοι ,Εμεις? Απο ψηλα και μεσα απτο λιμανι θαρθει ο χαλασμος ,εσεις θα φυγετε απο τα αριστερα βουνα ,απο τα δεξια οχι μας λεει ο Πατροκοσμας! δλδ θα φυγετε απο το δρομο που οδειγα προς Θεσσαλονικη και οχι απο τον Πειρεα ! Αυτην την εξηγιση δινω, θα βοβαρδισουν την Αθηνα μας ,για να δουμε θα το επιχειρησουν θα τα καταφαιρουν ομως? Απο τι εξαρτατε? απο την προδοσια των πολιτικων Οταν δεν θα υπαρχει ελ βουλη να ξερετε οτι απο πισω ο Τουρκος θα μας κτυπισει. Αμην.Ελληνες ετοιμαστητε μπαινομαι Βασιλευουσα. Ο Τουρκος θελει το αιγαιο χωρις πολεμο. Δεν θα του πομε Μολων Λαβε ,αλλα ερχομαστε να τα κανομε ολα και παλι ελληνικα.