Υπόθεση Τοπαλούδη: Κατηγορούμενος ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στο πλήθος έξω από το Δικαστήριο

Προκλητικός ήταν ο ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, κατά την μεταγωγή του στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα ο Ροδίτης κατηγορούμενος ξεπέρασε κάθε όριο υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο ενώ κοίταζε με προκλητικό τρόπο τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Λίγο πριν τη διακοπή της συνεδρίασης, ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων, ο 21χρονος Ροδίτης ανέφερε στο δικαστήριο πως λυπάται για το χαμό της νεαρής κοπέλας. «Λυπάμαι για την Ελένη, αλλά δεν έγινε τίποτα με την Ελένη», είπε στο ακροατήριο. Η πρόεδρος του επισήμανε ότι θα μιλήσει στο δικαστήριο όταν έρθει η ώρα της απολογίας του.

 Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του για της 28 Ιανουαρίου, ενώ νωρίτερα στο ακροατήριο κατέθεσε ο διοικητής του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος, Θωμάς Ζόβας, ο οποίος έκανε τις έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας της Ε. Τοπαλούδη.

Στην κατάθεση του ο εν λόγω μάρτυρας ξεδίπλωσε το κουβάρι των ερευνών του, οι οποίες ξεκίνησαν μέσα από την μαρτυρία του Αλβανού κατηγορούμενου.