Ξανά οπλισμένοι οι Τούρκοι στο Αιγαίο…Στα Όρια οι Μαχητές μας!

veteranos-grΞανά οι Τούρκοι οπλισμένοι στο Αιγαίο και ξανά στο ίδιο έργο θεατές εμείς ,το που πάμε και που θα καταλήξουμε …Ουδείς γνωρίζει!

Συνεχίζεται η καθημερινή φθορά των Ελληνικών Μαχητικών  και της Πολεμικής Αεροπορίας ,απο την συνεχιζόμενη καθημερινή παρουσία Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών στο Αιγαίο !

Η φθορά των Ελληνικών Μαχητικών η κόπωση του προσωπικού και σίγουρα η έλλειψη ανταλλακτικών που θα προκύψει αφού φορτώνουμε με ώρες πτήσεως τα Μαχητικά και με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει παντού και συνεχώς …Όλα είναι πιθανά να συμβούν στο άμεσο μέλλον !

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι «Ιπτάμενοι» ε.α που Ομολογούν οτι θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα και πτώσεις Μαχητικών σε μια γενικευμένη σύγκρουση που η Αεροπορία μας θα ήταν ο καθοριστικός νικητής!

Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν μην έχετε καμιά αμφιβολία ,μόνο που αυτό θα συμβεί όταν η συνήθεια θα μας έχει κάνει απρόσεχτους !

Η Έλλειψη βούλησης να αντιδράσουμε δυναμικά μας βάζει και σε άλλες σκέψεις …»Πως θα αντιδράσουμε αν θα αντιδράσουμε» σε μια τυχόν κατάληψη μιας βραχονησίδας ή σε ένα επεισόδιο ενός Φυλακίου !

Θα δοθεί εντολή για άμεση γενική αντίδραση ή θα πάμε το θέμα στον ΟΗΕ κλαψουρίζοντας για μια ακόμη φορά την ώρα που η Ε.Ε ,ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ θα έχει βαρεθεί να ακούει τα κλαψουρίσματα μας  …

Αν δεν γίνουμε Ισραήλ δήλωσε ο Επίτιμος  Α/ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς δεν θα επιβιώσουμε και δεν είναι απο τους Στρατηγούς που λέει κούφια λόγια στον αέρα!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 4

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 3

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν απο Μαχητικά της 115 ΠΜ που περιπολούσαν στην Περιοχή