13 νέοι Βατραχάνθρωποι της Ε.Φ της Κύπρου τέθηκαν στην Υπηρεσία της Πατρίδος …Είναι οι θρυλικοί ΟΥΚάδες (φωτό)

Παρουσία του ΥΠΑΜ της Κύπρου κ.Αγγελίδη   και του Αρχηγού του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη ,13  οι νέοι Βατραχάνθρωποι της Κύπρου βγήκαν επιτέλους από το νερό ,μόνο για να τους γίνει η απονομή των Πτυχίων και των διακριτικών της αποφοίτησης του Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφέων !

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΟΥΚ

Οι ΟΥΚάδες της Κύπρου είναι οι Ζωντανές βόμβες που θα χτυπήσουν τα Τούρκικα Πολεμικά  Σκάφη εκεί που απλά δεν  θα το περιμένουν ….

Στο χαιρετισμό του στην τελετή ο Υπουργός Άμυνας συγχάρηκε τους νέους βατραχανθρώπους για την ακλόνητη θέληση, την αφοσίωση στο καθήκον και την αποφασιστικότητα να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πιο πολύμηνο και πιο απαιτητικό σχολείο εκπαίδευσης στην Εθνική Φρουρά.

Εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τους γονείς των βατραχανθρώπων για τις αξίες και τα ιδανικά που καλλιέργησαν στα παιδιά τους αλλά και τους εκπαιδευτές για την άρτια εκπαίδευση που πρόσφεραν στους νέους βατραχάνθρωπους των ΟΥΚ

Από σήμερα η μεγάλη και περήφανη οικογένεια των Ο.Υ.Κ έχει 13 νέους βατραχάνθρωπους που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ επέλαξαν να θέσουν τους εαυτούς στην υπηρεσία της Πατρίδας περνώντας την πιο δύσκολη εκπαίδευση, αυτή του σχολείου των Ο.Υ.Κ!

Αξιοι και παράδειγμα για τους νέους μας! Ο.Υ.Κ ! Ο.Υ.Κ! Ο.Υ.Κ.!