2 Τούρκοι Στρατιωτικοί Νεκροί & 4 τραυματίες από επίθεση με όλμους σε Βάση των ΤΕΔ

Δυο Τούρκοι στρατιώτες έπεσαν νεκροί  κοντά στην πόλη Αζάζ που υπάγεται στο Χαλέπι το οποίο κατέχετε από τον Τουρκικό Στρατό από την  Επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη»

Βάση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή δέχθηκε επίθεση με όλμους από το Τελ Ριφάτ που βρίσκεται στον έλεγχο της  οργάνωσης των μαχητών PKK/PYD με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι στρατιώτες οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του Κίλις.

Δυο από τους τραυματίες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τους  κρατήσουν στη ζωή….Ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατέληξε ακόμη ένας!

Ένας ακόμη  Καταδρομέας έπεσε νεκρός  σε συγκρούσεις της οργάνωσης PKK/PYD στην Επιχείρηση» Πηγή της  Ειρήνης»  που διεξάγεται στα ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία με τους Τούρκους να επιχειρούν εθνοκάθαρση των Κούρδων της περιοχής .

Δυο Τούρκοι πολίτες  έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δυο τραυματίστηκαν από όλμους που εκτοξεύτηκαν από περιοχές στη Συρία που τελούν υπό την κατοχή της οργάνωσης του PKK


Διάφορα Άρθρα