20χρονος Σύριος λαθροδιακινητής … Έριξε το αυτοκίνητο του σε Όχημα της ΟΠΚΕ

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 20χρονος από τη Συρία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, με τη συνδρομή και αστυνομικών των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ, όταν εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα λαθρομετανάστες

Στην προσπάθειά του να διαφύγει αγνόησε φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες, κινήθηκε αντίθετα σε οδό.

Πήδηξε από το όχημα ενώ αυτό κινούνταν. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε όχημα της ομάδας ΟΠΚΕ. Χάρη στην εκπαίδευσή τους οι αστυνομικοί που επέβαιναν προφυλάχτηκαν και δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο προσήλθε άμεσα και σταθμός της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιληφθεί στο κομμάτι αρμοδιότητάς της.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν 7 αλλοδαποί, 3 από αυτούς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης….Αλλά σαν πολύ θράσος  δεν έχει το 20χρονο τσογλάνι απο τη Συρία;