Έριξε το σύνθημα ο Στρατηγός Φράγκος για την Μακεδονία μας …”Είμαστε και εμείς εδώ!!”
Πάντως μη νομίζετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτάει μόνο προς το κέντρο σε ό,τι αφορά την στρατηγική του. Με το που οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Φλωρίδη στην Α’ Θεσσαλονίκης φούντωσαν τα σενάρια για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος ακούγεται για το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης ή στο Επικρτατεία ς!!
Είναι ένας υποψήφιος που μπορεί να προσελκύσει και το πιο παραδοσιακό κοινό του κόμματος και βρίσκεται στα ραντάρ των αξιωματούχων της Πειραιώς.
To σενάριο περί Φράγκου έχει ακουστεί και σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά δεν είχε υλοποιηθεί. Κάτι μας λέει όμως ότι αυτή τη φορά η υποψηφιότητά του είναι πιο κοντά από ποτέ.
Πάντως απο ότι γνωρίζουμε ειναι δύσκολο να αποδεχθεί ο Στρατηγός να κατέβει Σταυρό σε νομό και όχι στο Επικρατείας















