Αυτοί κάνουν Κουμάντο στη…»Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων»! (ΓΔΑΕΕ)

Πολλά ακούγονται τελευταία για τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) και το ρόλο της …Εμείς απο την Πλευρά μας δεν θα σταθούμε μόνο στον Ταξίαρχο Παπαδάκη αλλά  για δείτε και ποιοι κάνουν κάνουν Κουμάντο στη «ΓΔΑΕΕ» και δεν είναι Πολιτικοί !!

Η νέα δομή της ΓΔΑΕΕ

Με απόφαση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου το ΥΠΕΘΑ προχώρησε στον διορισμό του Αντιστράτηγου ε.α. Δημητρίου Μπαλαφούτη  (αποστρατεύτηκε στις Κρίσεις του 2017), στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τριετή (3) θητεία από 29.03.2017.

Με άλλη απόφαση του ΥΕΘΑ αποφασίστηκε ο διορισμός του Αντιναυάρχου ε.α. Κυριάκου Κυριακίδη  (δεξιά στη φώτο) , στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τριετή (3) θητεία από 29.03.2017.

Ο Αντιναύαρχος  Κυριακίδης Υπήρξε μέχρι  πρότινος  Αναπληρωτής …Ένας Άνθρωπος που ξέρει την ΓΔΑΕΕ απο έξω και ανακατωτά!

Επίσης ο Αντιστράτηγος Μπαλαφούτης που προέρχεται από την Διοίκηση  της  ΑΣΔΥΣ  γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει με τα βλήματα και μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε κάτι …Αυτοί  οι Κύριοι δεν γνωρίζουν τίποτε για την Πώληση των Βλημάτων στην Σαουδική Αραβία ;