Αυτοί θα πετάξουν τις «Οχιές» στο Αιγαίο …Το ξέσπασμα του Αρχηγού !

Ο Αρχηγός του ΓΕΑ είναι γνωστό τοις πάσι και ειδικά σε όσους τον αντιμετώπισαν στη Μάχη των Αιθέρων, οτι ζει και αναπνέει με τους  Ιπταμένους στα Καταφύγια ,όπου και ο  φυσικός του Χώρος!

Μετά τη συμφωνία της Αναβάθμισης των Ελληνικών F-16 σε Viper (Οχιά) ,έχει βάλει στόχο να βγάλει την Φουρνιά εκείνων των Ικάρων που θα είναι αυτοί που κάνουν Κουμάντο στο Αιγαίο ,αρχίζοντας το πέταγμα τους με τα Καινούργια Εκπαιδευτικά Αεροσκάφη που η Αεροπορία θα αρχίσει να παραλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο !

Αυτοί θα είναι εκείνοι που θα πετάξουν τις «Οχιές στο Αιγαίο» ,λέει και ξαναλέει το Πρώτο Γεράκι της ΠΑ που δείχνει να μην τον χωρά το Γραφείο του στο ΓΕΑ …Θα πρέπει να τους μάθουμε τα πάντα ,να γίνουν καλύτεροι και να μας ξεπεράσουν ,αφού θα έχουν και τα Καλύτερα Μαχητικά , συνηθίζει να λέει ο Αρχηγός !

Την ώρα που άπαντες  κάνουν λόγο για το δήθεν Υπερόπλο των F-35 o  Χριστοδούλου Ρεαλιστής το  παίζει στα σίγουρα …Εγώ θέλω τα Μιράζ για τις Αναχαιτίσεις και τις εμπλοκές …Αλλά  και τις (Οχιές) για επίθεση και να τους δαγκώσω ,λένε ότι είναι το δόγμα του ,κάποιοι που τον γνωρίζουν καλά !

Το χαμόγελό του πάντως δείχνει πολλά και όταν έλεγε στην 110 ΠΜ  και στον Ηνίοχο στους Ιπταμένους μας  ,οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και μάλλον έχει  δίκιο !

Πάντως το Βάρος δείχνει να το ρίχνει στους νέους Ικάρους που θα μπουν στη Σχολή  το Σεπτέμβριο και να ετοιμάζει τους Μαχητές του Μέλλοντος  στην Πολεμική  μας Αεροπορία …Αμήν και η Παναγιά μαζί μας !