Ακόμη πετάνε οι Τούρκοι στο Αρχιπέλαγος …Με 10 F-16 & 4 CN-235 που λύσσαξαν ψάχνοντας!

Ακόμη πετάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο με 10 Μαχητικά και 4 CN-235  να ψάχνουν τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη που βγήκαν  στο Αρχιπέλαγος για να χτυπήσουν τον Τούρκο  που γυροφέρνει τις βραχονησίδες και τα νησιά μας !

Οι Τούρκοι σήκωσαν σε αντιπερισπασμό 10 Μαχητικά σε 5 σχηματισμούς   εκ των οποίων 4  Οπλισμένα που προέβησαν σε 10 Παραβιάσεις !

Τα Τέσσερα CN-235 οργώνουν ακόμη το Αιγαίο με κύρια αποστολή να ψάχνουν τον Ελληνικό Στόλο που βγαίνει στο Αρχιπέλαγος …

Οι Τούρκοι αφού δεν κατάφεραν να πάρουν τις συχνότητες των  Πολεμικών Σκαφών κάποιοι φαίνεται πως κάποιοι τους τάπωσαν και έριχναν τις παρεμβολές με το τσουβάλι ...(Είχαν βγάλει από εχθές το Τουρκικό σκάφος υποκλοπών στην περιοχή ) σήκωσαν τρία  CN-235  και τα έστειλαν στην  περιοχή των Επιχειρήσεων!

Την επανεμφάνιση του στο κεντρικό Αιγαίο έκανε τ το τουρκικό πλοίο υποκλοπών  «Τσανταρλί ,» που κινήθηκε οριακά εκτός των ελληνική χωρικών υδάτων κοντά στην περιοχή των Επιχειρήσεων

Συναγερμός στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας που απογείωσε και αυτό 10 Μαχητικά απο Καστέλι ,Λήμνο,Λάρισα και Σκύρο για να αναχαιτίσει τα Τούρκικα !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     5 (5 x 2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     4 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :       4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :       10

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :       37 (οι 10 από τους σχηματισμούς)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :       –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.