Ακυρώθηκε η περιφορά του Σκιάχτρου στο Μεταξουργείο …Ξεσηκώθηκαν οι Κάτοικοι

Ακυρώθηκε η περιφορά του Σκιάχτρου Αμάλ στο Μεταξουργείο καθώς ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής. Το αλλοδαπό φρικουλέ παρεάκι που έψαχνε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και βρήκε το ξόανο για να τις χρηματοδοτήσει, ανακοίνωσε ότι δεν θα περιφέρει αυτό το κακάσχημο τέρας που δημιούργησε και θεώρησε υποχρέωση μας να το λουστούμε.

Τα πετσωμένα ΜΜΕ βέβαια πιστά στο βιολί τους έγραψαν περί ακροδεξιών που συγκεντρώθηκαν και τα γνωστά. Εντάξει, κάπου παρατράβηξε η αηδία τόσα χρόνια να αναφέρονται οι κάτοικοι που υποφέρουν ως ακροδεξιοί, γιατί έτσι βολεύει την προπαγάνδα τους.

Και να τελειώνουμε και με τις αναφορές στην τσογλαναρία της πόλης ως “αντιεξουσιαστές”. Τραμπούκια είναι του χειρίστου είδους. Καλά θα κάνουν τα συριζοαντίφα των ΜΜΕ να βρουν κάτι άλλο να κάνουν, γιατί για δημοσιογράφοι δεν κάνουν.

Συγχαρητήρια στην επιτροπή κατοίκων του Μεταξουργείου που τους έδιωξε από την γειτονιά τους. Απέναντι τους είχαν τους κλασικούς αλητήριους αντιφάδες που βγάζουν μεροκάματο τραμπουκίζοντας τον κόσμο. Μπράβο και στην αστυνομία που τους κυνήγησε.

Ωστόσο δεν γίνεται οι κάτοικοι να ξεσηκωνόμαστε κάθε τρεις και λίγο και να παραταμε ζωές και δουλειές, επειδή κάποιοι υποχωρούν σε απαιτήσεις αλληλέγγυων κατσαπλιάδων, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Ελένη Παπαδοπούλου – FACEBOOK …Απο τα tourkikanea.gr