Αλλαγή Φρουράς στη Διοίκηση της ΣΜΥ…Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση !(φωτορεπορτάζ & video)

Αλλαγή Φρουράς στη διοίκηση της  Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών με έντονη συγκινησιακή φόρτιση από την πλευρά του Αποχωρούντος Διοικητή της ΣΜΥ  Ταξιάρχου  Δημήτρη Τσιμπίδη …και όχι μόνο!

Με παρουσία του  ΓΕΠΣ  και του Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς ,πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Έδρα της Σχολής η Παράδοση -Παραλαβή  της Διοίκησης της Σχολής που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κανείς δεν το περίμενε !

Καταδρομέας ο Παραδίδων Διοικητής της Σχολής στο Τομέα της  Εκπαίδευσης  των σπουδαστών της Σχολής τα παιδιά του όπως ανέφερε έκανε πράγματα και θάματα ,αν και το έργο του δεν προβλήθηκε όπως έπρεπε και αυτό δεν είναι μόνο δική μας άποψη αλλά και των Τοπικών ΜΜΕ!

Άπαντες οι Λόχοι των Σπουδαστών  ανακαινίστηκαν και η Σχολή άλλαξε όψη ..Ενώ σε εξέλιξη είναι ένα μεγάλο έργο που αφορά την διαβίωση των Σπουδαστών  τα Μαγειρεία της Σχολής, που όταν ολοκληρωθούν δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτε απο την Τροφοδοσία  5άστερων Ξενοδοχείων !

Παρών και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρωην Διοικητής της Σχολής  Στρατηγός Τσέλιος Αθανάσιος

Με σπασμένη τη φωνή ο Ταξίαρχος αποχαιρέτησε τα παιδιά του και όπως είπε αν και Πόντιος έγινε Θεσσαλός ..

.Στο ίδιο μοτίβο και ο Υποδιοικητής της Σχολής που παρέδωσε το άγαλμα του Υπαξιωματικού στον Αποχορώντα Διοικητή ..δεν μπόρεσε να κρατήσει ….Ανθρώπινες μεγάλες στιγμές που μόνο οι Στρατιωτικοί τις Καταλαβαίνουν και για αυτό τις ζούνε !

Το παρών έδωσαν  οι Τοπικές Αρχές , Απόστρατοι Αξιωματικοί  και Έφεδροι ,αλλά και οι Ιεράρχες των Ιερών Μονών που πάντα στέκονται κοντά στη Σχολή! Οι Στρατιωτικές Αρχές με τον Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς τον Αντιστράτηγο Ζερβάκη …Πάντα κοντά στη Σχολή !

Ευχάριστη Έκπληξη το Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας που παραβρέθηκαν και αυτοί στην  Παραλαβή-Παράδοση με επικεφαλής τον Στρατηγό ε.α Βλάχο που έδωσαν την υπόσχεση να σταθούν δίπλα στον νέο Διοικητή της ΣΜΥ  !!!

Ακόμη -Ακόμη οι Πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ έδωσαν το Παρών στην Τελετή που τους αξίζει ε΄να ακόμη μπράβο για την Συμμετοχή τους Παντού στα Δρώμενα !

Όμως την Παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Σχολής ..Απλά Καμαρώστε τους !!

Μετά το Πέρας της Τελετής  στιγμές έζησαν όσοι έτυχαν να βρεθούν στη Σχολή αφού οι Σπουδαστές παρέλασαν  σε άψογους σχηματισμούς ενώ η Στρατιωτική Μπάντα της 1ης Στρατιάς Παιάνιζε το «Μακεδονία Ξακουστή»