Αμερικανοί και Τούρκοι περιπολούν απο κοινού σε αέρα και ξηρά στη Βόρεια Συρία (φωτό)

Τα αμερικανικά ελικόπτερα UH-60 Black Hawk πέταξαν σε σχηματισμό με τα τουρκικά ελικόπτερα την Πέμπτη για να πραγματοποιήσουν την τέταρτη Περιπολία  στη βορειοανατολική Συρία ως μέρος μιας νέας συμφωνίας ασφάλειας.

 Ο Αμερικανός Διοικητής  Lt. Col. Roe Lemons και ο Τούρκος στρατιωτικός  διοικητής Mahmijt Ceylan, οι δύο που επιχειρούν   για τη κοινή επιχείρηση Operations Command-Adana, πέταξαν μαζί και επέβλεψαν την περιοχή που περιπολούν.

«Μπορείτε να δείτε την πρόοδο: η Τούρκοι ,Αμερικανοί & SDF  πραγματοποιήσαμε αρκετές  περιπολίες  αναγνώρισης των ΗΠΑ-Τουρκίας «, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού Μολής Β. Caggins III σε δήλωση του !

«Έχουμε ένα Συνδυασμένο Κέντρο Επιχειρήσεων στην Τουρκία για προσωπική συνεργασία. και η κοινή μας περιπολία δείχνει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να αντιμετωπίσουμε τις «θεμιτές ανησυχίες» της Τουρκίας για την ασφάλεια της , ενώ παράλληλα επιτρέπουμε στον Συνασπισμό και τους εταίρους της SDF να παραμείνουν επικεντρωμένοι στην επίτευξη της διαρκούς ήττας του Daesh (ISIS) «.

Κατά τα άλλα οι Αμερικανοί δεν τα έχουν βρει με τους Τούρκους …Το Θέμα είναι οι Κούρδοι για μια ακόμη φορά ,όπως συμβαίνει τα τελευταία Χρόνια εγκαταλείφθηκαν  στη τύχη τους και η Εθνοκάθαρση έρχεται και όταν τελειώσουν οι Τούρκοι ,απλά θα στραφούνε Ολοκληρωτικά  & σε εμάς