Άμεση Απειλή για Χρήση & των Όπλων από τον Ερντογάν…Μετά & την έκτακτη Συνεδρίαση του «ΣΕΑ»!!

Η Τουρκία θα συνεχίσει τις αντιτρομοκρατικές δραστηριότητές της στη Συρία, σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε την Πέμπτη το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η Τουρκία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις αυξανόμενες δραστηριότητες της για «εξάλειψη της τρομοκρατίας στις άλλες περιοχές της Συρίας». Κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να εκπληρώσει τα πολιτικά και ανθρωπιστικά της καθήκοντα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Τουρκία αναμένει την υλοποίηση ενός συμφωνημένου οδικού χάρτη για την εκκαθάριση της Συριακής πόλης Manbij από την τρομοκρατική οργάνωση, ανέφερε.

. Η δήλωση υπογράμμισε επίσης τη σημασία της συμφωνίας Τουρκίας-Ρωσίας που ζήτησε αποστρατιωτικοποίηση της συριακής πόλης Idlib.

Στην Ίδια συνεδρίαση ο Πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε απερίφραστα ότι η Τουρκία θα Υπερασπιστεί με όλα τα μέσα ακόμη και μετά Όπλα ,τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και των Κατεχομένων στη νήσο Κύπρο!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας και στο οποίο συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «στις προσπάθειες που θα πλήττουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» αλλά και της «Τουρκίας», η χώρα μας θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα αυτά, κάνοντας χρήση όλων των μέσων».

Η Δήλωση του Ερντογάν ήρθε μετά  και  την Έκτακτη Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας  και αυτό πρέπει να αξιολογηθεί πάρα πολύ σοβαρά !

Η Τουρκία θα βγάλει τα Ερευνητικά Πλοία σε Αιγαίο και Μεσόγειο συνοδεία Πολεμικών Σκαφών  και καλά θα κάνουν κάποιοι που έχουν τις ευθύνες της Χώρας και του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα να προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα !