Η Άμυνα μετακομίζει στη ΔΕΘ…Εντυπωσιακό το Σταντ των Ε.Δ!

Εντυπωσιακό το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων  στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης όπου από αύριο θα χτυπά η Καρδιά και της Άμυνας …Ενώ και  από την προσεχή Δευτέρα μετακομίζει  η Φυσική και η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Με στόχο ο Έλληνας φορολογούμενος  να δει τις δυνατότητες των Ε.Δ ,αφού ανάλογη έκθεση δεν υπάρχει στη Πατρίδα μας το ΓΕΕΘΑ έβαλε στόχο να μεταφέρει δραστηριότητες και  τα Οπλομηχανήματα  των Ε.Δ στο χώρο της Εκθέσεως της ΔΕΘ!

Θα μπορεί ο επισκέπτης της ΔΕΘ να δοκιμάσει τις νέες τεχνικές αναρρίχησης  των Ειδικών Δυνάμεων ,θα δει απο κοντά Οπλικά Συστήματα Άμυνας,απο Άρματα ,Οχήματα ,φορητά Α/Α με τους Καταδρομείς να έχουν τον πρώτο λόγο !

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Μπίκος έχει μεταφέρει την Άρτα και τα Γιάννενα από Εξοπλισμό ,με τους δημοσιογράφους  της Θεσσαλονίκης να αναρωτιούνται τι γίνεται και έχει γεμίσει Στρατό η Πόλη !

Την Δευτέρα το πρωί αναμένεται στη Πόλη να προσγειωθεί Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέροντας όλη την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων …Πλην του Α/ΓΕΣ που φαίνεται ότι θα έχει εγκατασταθεί στη πόλη από την Παρασκευή !

Πρωτοφανές αλλά και συνάμα Εντυπωσιακό το μήνυμα των Ενόπλων Δυνάμεων που αναμένεται και ένα ακόμη Ισχυρό Μύνημα Αποτροπής

Η τελετή εγκαινίων του περίπτερου των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και επίδειξη καταρρίχησης προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων από τον Πύργο του ΟΤΕ.