Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου που χτύπησε την 29χρονη Στρατιωτικό!

Ο δράστης, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, οδηγήθηκε την Παρασκευή στα Δικαστήρια και κάθισε στο εδώλιο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, γιατί δεν παρουσιάστηκε το θύμα της επίθεσης.

Ο 32χρονος, που έδειξε ότι βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, είπε στο Δικαστήριο ότι δεν κλώτσησε κανέναν ποτέ στη ζωή του, ούτε ξέρει από Δικαστήρια.

Σε ερώτηση της προέδρου για την ηλικία του, είπε ότι είναι 50 χρονών, ότι είναι άστεγος, ενώ, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει ότι δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει τι του λένε, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν να τον ηρεμήσουν και την εισαγγελέα έδρας να τον προειδοποιεί ότι θα του ασκήσει δίωξη για διατάραξη του Δικαστηρίου.

Τελικά το Δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει τη δίκη για το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ η δικαστής κατάφερε με κόπο να του εξηγήσει ότι του επιβλήθηκε ο όρος παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και πρέπει να παρουσιαστεί σήμερα και αύριο Κυριακή το πρωί, μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος, το μεσημέρι της Πέμπτης επιτέθηκε αναίτια και απρόκλητα σε 29χρονη νεαρή στρατιωτικό που έκανε τζόκινγκ γύρω από το ΕΑΚ Βόλου.

Ο δράστης, έριξε τη γυναίκα κάτω και την κλωτσούσε στο πρόσωπο, προκαλώντας της τραύματα και η νεαρή αξιωματικός (που υπηρετεί στην Κρήτη και βρισκόταν στο Βόλο με άδεια για να δει τους γονείς της), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πάνω από 30 καταδίκες

Ο 32χρονος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σε βάρος του πάνω από 30 καταδίκες που αφορούν ναρκωτικά, κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.