Ανένδοτο Αγώνα κατά του «Σώματος των Υπαξιωματικών» …Προανήγγειλε ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥ

Ανένδοτο Αγώνα κατά της δημιουργίας «Σώματος Υπαξιωματικών» που εξισώνει τους Απόφοιτους  3ετούς φοιτήσεως της ΣΜΥ με ΕΠΟΠ & ΕΜΘ  και στοχεύει στο καταλυτικό βαθμό του Ανθυπασπιστή προανήγγειλε ο Πρόεδρος των Αποφοίτων της ΣΜΥ ,Υπολοχαγός ε.α Στέφος Ευάγγελος !

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥ γνωστός για τους Αγώνες του ,άλλα την προσφορά του στη Σχολή που όλοι αγαπήσαμε ,όπως αναφέρει χαρακτηριστικά : Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία ενός «Σώματος Υπαξιωματικών».

Η Ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΑΣΜΥ

«Καλημέρα σας είμαι ο Ευάγγελος Στέφος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΜΥ και με την ευκαιρία της Ορκωμοσίας των Σπουδαστών ΣΜΥ της Τάξεως 2022 θα ήθελα αναφερθώ σε ένα σοβαρότατο θέμα αυτό της σύστασης του Σώματος Υπαξιωματικών.
Είμαι κάθετα αντίθετος στη δημιουργία ενός «Σώματος Υπαξιωματικών». Ενώ ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η μελέτη του δεν ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει ταυτόχρονη αλλαγή σε όλη τη Δομή του στρατεύματος.

Είμαι πεπεισμένος ότι βρίσκεται προς τη λάθος κατεύθυνση η όποια προσπάθεια διαφοροποίησης της υπάρχουσας εξέλιξης των αποφοίτων ΣΜΥ και αυτό θα επιφέρει καταφανέστατα υποβάθμιση της Σχολής μας.

Καλώ όλους τους φορείς του τόπου να αντισταθούν στην προσπάθεια σύστασης του Σώματος των Υπαξιωματικών, διότι οι συνέπειες για τα τους αποφοίτους ΣΜΥ και για την πόλη των Τρικάλων θα είναι οδυνηρές και ανεπανόρθωτες.

Μια ιστορία από το 1884 μέχρι σήμερα ίσως εξαλειφθεί. Δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών είναι το ευαγγέλιο των Αποφοίτων της Σχολής.


Διάφορα Άρθρα