Ανοιχτή Επιστολή στο Στρατηγό Φλώρο …Από τον Ελικοπτερά Σχη ε.α Μυλωνάκη

Αρχηγέ Κ.Φλώρο .Δεν σου μιλώ σαν βουλευτής .
Δεν σου μιλώ σαν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικών,ούτε σαν μέλος της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της βουλής των Ελλήνων.

Σε καλώ σαν Αρχηγό των ενόπλων Δυνάμεων να εφαρμόσεις ότι διδάχτηκες στη ΣΣΕ όπου και  σε είχα μαθητή , αλλά και σε ότι ορκίστηκες την ημέρα που παρέλαβες το ιερό ξίφος του Ελληνίδα Αξιωματικού.

Στρατηγέ το καθήκον σε προστάζει. Η πατρίδα σε χρειάζεται και η ιστορία θα γράψει για σένα και τις ένοπλες δυνάμεις που υπο την ευθύνη σου θα γράψουν σελίδες δόξας ή μαύρες σελίδες υποταγής.

Ο εχθρός εισέβαλε σε εθνικό έδαφος και απειλεί ευθέως τη πατρίδα μας.

Βγάλε τη μάσκα ,παράτα τα παραμύθια του κορωνοιού και ανέλαβε ενημερώνοντας τη πολιτική ηγεσία και τον πρωθυπουργό ΜΟΝΟ στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ τι πρέπει να κάνουν ΑΜΕΣΑ οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας χωρίς περιστροφές ,δειλία και υστεροβουλία.

Εσύ είσαι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας.
Εσένα θα υμνούν ή θα σε λοιδωρούν αύριο τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Εσύ είσαι αυτή τη στιγμή το στήριγμα ενός ολόκληρου λαού .

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ……ΔΟΞΑΣΕ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΟ 1940.

Η Ελληνική Λύση της οποίας είμαι βουλευτής και ο πρόεδρός της ΚυριάκοςΒελόπουλος είναι δίπλα σε όποια απόφασή σου για το καλό της Πατρίδας και τη δόξα των Ελλήνων . Ο Τούρκος πρέπει να πάρει ένα καλό μάθημα και να καταλάβει ότι ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει .
Με εκτίμηση
Αντώνης Μυλωνάκης
Σχης ε.α – βουλευτής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

https://www.facebook.com/565210803625847/posts/1323516031128650/


Διάφορα Άρθρα