Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύντροφό του και …Εν συνεχεία αυτοπυροβολήθηκε

Ο 87χρονος Aντιπτέραρχος ε.α πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε – Είχαν συχνούς καβγάδες για περιουσιακά στοιχεία – Η γυναίκα προσπάθησε αν και τραυματισμένη να σωθεί, μπαίνοντας σε ταξί και φωνάζοντας «Με σκότωσε»

Τραγωδία στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ένας αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε την σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 12, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Το ζευγάρι είχε έναν διαπληκτισμό, όταν ο 87χρονος  Αντιπτέραρχος ε.α, που έβγαλε ένα 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε την 50χρονη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής. Στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε ξανά τη σκανδάλη.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα προκειμένου να διακομιστούν οι δύο τραυματίες σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε είναι  σύντροφος του 87χρονου άντρα ο οποίος είναι στρατιωτικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

Και οι δύο πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και σε λίγα λεπτά θα υπάρχει από το νοσοκομείο ενημέρωση για τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.