Απίστευτο : 7 Υπερπτήσεις ,56 Παραβιάσεις & 1 εμπλοκή από 8 Τουρκικά μαχητικά …»Καμιά εντολή Κατάρριψης»

Απίστευτο και όμως αληθινό και μετά απορούμε που βγαίνουν οι Τούρκοι  Αξιωματούχοι και μας απειλούν στα ίσα …Με οχτώ μαχητικά εκ των οποίων τα έξι ήταν Οπλισμένα ,προέβησαν σε 56 παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου και  επτά (7) Υπερπτήσεις Εθνικού Εδάφους …Καμιά εντολή κατάρριψης των Εισβολέων,  αν και τους είχαμε στο LOCK

Μάλιστα σε μια περίπτωση είχαμε και μια εμπλοκή ,αφού οι Τούρκοι πια μας έχουν για πλάκα ,γνωρίζοντας οτι δεν πρόκειται να αντιδράσουμε ποτέ  ….Οπότε τι να τα κάνουμε τα Οπλικά συστήματα !!!

Το Χαρακτηριστικό είναι  οτι  έκαναν Υπερπτήσεις των νησιών μας    και  από άοπλα μαχητικά  όπως τα F-4  και εμείς τρέχουμε σε Παρελάσεις , γιορτές ,Παράτες και δεν Συμμαζεύεται !

Όταν ήταν στην αντιπολίτευση η Ν.Δ ο Αντιπρόεδρος της  κ.κ  Άδωνις Γεωργιάδες έκανε λόγο ότι η Ελλάδα είναι το ποιο «δειλό κράτος στο κόσμο» …Τώρα τι είναι το ποιο ψύχραιμο ;

Πουθενά στο Κόσμο δεν γίνεται αυτό ,αλλά όταν δεν έχεις αποφασίσει να πολεμήσεις για αυτά που έχεις όλα τα άλλα δεν σου αξίζουν  καν να τα έχεις !

 

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 07η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 4 (3x2F16 και 1x2F4)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 56

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο

1. Επτά εκ των ανωτέρω παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν, 2 τούρκικα F-16 άνωθεν ν. Αγαθονησίου στα 22.000 πόδια, 14:39 άνωθεν ν. Ανθρωποφάγων και ν. Μακρονησίου στα 22.000 πόδια, 14:40, 2 τούρκικα F-4 άνωθεν ν. Ανθρωποφάγων και ν. Μακρονησίου στα 20.000 πόδια και 16:24 2 τούρκικα F-16 άνωθεν ν. Παναγιάς και ν. Οινουσσών στα 28.000 πόδια.

2. Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Διάφορα Άρθρα