Απίστευτο και όμως αληθινό : Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με σύνταξη στα 1150 ευρώ…Τάδε έφη Στρατηγός Ροζής

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατηγός ε.α Βασίλης Ροζής. «Mε το νόμο Κατρούγκαλου ισοπεδωνόμαστε πλήρως»…Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα παίρνει σύνταξη με 40 χρόνια υπηρεσίας 1150 ευρώ!

Τις τρομακτικές μειώσεις που έρχονται στις αποδοχές των απόστρατων με την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου και τη νέα περικοπή από το 2019 περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ  Στρατηγός ε.α Βασίλης Ροζής

Αφού είπε ότι «με το νόμο Κατρούγκαλου ισοπεδωνόμαστε πλήρως» υπενθυμίζοντας ότι για τις χήρες κάτω των 52 ετών προβλέπει ότι θα παίρνουν 3 χρόνια σύνταξη και στη συνέχεια στα 67 έτη, στη συνέχεια τόνισε ότι «χοντρικά και κατά μέσο όρο κάθε συνάδελφος θα χάνει 200-300 ευρώ το μήνα».

Αν συνυπολογιστεί, δε, και η μείωση του αφορολογήτου από το 2020 αυτό, όπως είπε ο Στρατηγός Ροζής, θα σημαίνει ότι «ένας απόστρατος θα χάνει 2-3 συντάξεις το χρόνο».

«Είμαστε μια ομάδα που έχει χάσει έως και το 60% των αποδοχών της στα χρόνια του Μνημονίου. Εγώ προσωπικά έχω μείωση 62% σε σχέση με τις αποδοχές του 2010» συμπλήρωσε ο  Στρατηγός ε.α Ροζής και ως παράδειγμα της νέας κατάστασης είπε ότι «ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα παίρνει σύνταξη 1150 ευρώ.

Σκεφτείτε τι θα συμβεί  στους παρακάτω βαθμούς και ειδικά στους χαμηλόβαθμους Αξιωματικούς
  • dimitris1967

    Συντομα ολα θα βρουν το σωστο τους δρομο! Ενας προδοτης πολιτικος παιρνει πολυ πολυ περισοτερα απο 3 χιλιαδες ευρωευρω συνταξη και αυτοι που φυλανε Θερμοπυλες μια μιζερη συνταξη! Μην στεναχωριστε στρατηγοι μου και Αντιστρατηγοι μου η Βασιλευουσα μας περιμενει να την κυβερνησουμαι. Αυτο που ερχαιτε τωρα ο Αγιος του Θεου σας χρειαστει ,δεν περισευει κανεις ! Οσον για τον μισθο σας σιγουρα δεν θα εχει κανενας παραπονο!!!!!!!!!!!! Αληθως σας λεω ετσι θα γινει και να ετοιμαζεστε ολοι σας ,δεν περισευει κανεις ! Αυριανοι δημαρχοι θα εισαστε ολοι! Σας περιμενει πολυ δουλεια! Ευχαριστω. Διαδωστε το και να εισθε ετοιμοι .