Απίστευτο : Σήμερα βρήκαν να κόψουν την Πίτα οι Απόστρατοι της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης ;…Παρουσία του Α/ΓΕΣ και του Προέδρου της ΕΑΑΣ!!!

Απο τα απίστευτα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων που δείχνει οτι συμβαίνουν και άλλα περίεργα   πράγματα ,ενώ τα μυστήρια δε δεν έχουν τελειωμό  !!!

Οι Απόστρατου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης διάλεξαν τη μέρα  να κόψουν την πίτα  τους ,παρουσία μάλιστα του Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή ,λες και δεν υπήρχε άλλη ημέρα !!!!

Σύμφωνα δε και με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής  θα είναι στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α Ροζής Βασίλειος   !!!

Απο την μια οι Απόστρατοι της ΕΑΑΣ «»απαιτούν να κατέβουν οι Απόστρατοι  της περιφέρειας στο Συλλαλητήριο της Μακεδονίας και απο την άλλη τη ημέρα του Συλλαλητηρίου κόβουν πίτες  και που ; Απέναντι από το Σύμβολο της Μακεδονίας

Καιρός είναι να αλλάξει ο νόμος για την ΕΑΑΣ και να εκλέγονται αυτοί που θέλουν να τους εκπροσωπούν οι ίδιοι οι Απόστρατοι και όχι να διορίζονται…