Αποκάλυψη: Επιστράτευσαν το σκάφος του Λ/Σ «090 ΓΑΥΔΟΣ»…Για μεταφορά χειροκροτητών του Τσίπρα

Αποκαλύψεων συνέχεια, για την απαράδεκτη και καθεστωτική νοοτροπία ορισμένων που πιστεύουν ότι το Κράτος είναι το κόμμα, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Σαμοθράκη την περασμένη Κυριακή, όταν και δρομολογήθηκε το σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος” για την μεταφορά… κομματικών χειροκροτητών.

Το Evros-news.gr παρουσιάζει το… e-mail της ντροπής που έστειλε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου ο Συντονιστής του κόμματος στον Έβρο Μενέλαος Μαλτέζος.

Χθες το πρωί, το δυναμικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Focus FM 103.6, στην εκπομπή του κορυφαίου συναδέρφου Δημήτρη Βενιέρη, έδωσε συνέχεια στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr για το συγκεκριμένο θέμα και με φιλοξένησε ως υπεύθυνο του σάιτ.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού τον έψαχνε επί πολύ ώρα η δημοσιογράφος Βιργινία Δημαρέσση, παρενέβη τηλεφωνικά και ο κ.Μαλτέζος, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαψεύσει το δημοσίευμα μας.

Επικέντρωσε στον εαυτό του και στο γεγονός ότι ο ίδιος μετακινήθηκε με το σκάφος “Γαύδος”, αλλά επεσήμανε πως έχει πολλές θεσμικές ιδιότητες και δικαιολογείται.

Όπως και η μετακίνηση άλλων θεσμικών και δημοσιογράφων. Μόνο που στο ρεπορτάζ μας αναφέρθηκε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την μεταφορά των θεσμικών εκπροσώπων, αλλά το πρόβλημα είναι η μεταφορά απλών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την Αλεξανδρούπολη, γιατί δεν μπορεί ένα κρατικό σκάφος να “επιστρατεύεται” από το κυβερνών κόμμα για τον σκοπό αυτό.

Μόνο σε καθεστώτα όπως της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου κόμμα και Κράτος ήταν ένα, συνέβαιναν αυτά

Η Συνέχεια εδώ :