Ισραηλινές Αεροπορικές επιδρομές στη Δαμασκό της Συρίας

Η αεράμυνα της Συρίας ανταποκρίθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή πάνω από τη Δαμασκό και κατάφερε να καταρρίψει αρκετούς  πυραύλους  που κατευθύνονταν σε στόχους, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

«>Αρκετούς Πυραύλους  αέρος -εδάφους  που είχαν  βάλει στόχος στο έδαφος της Συρίας , κατάφερε να αποκρούσει μετά από επίθεση, από το Ισραήλ, η αεράμυνα της Συρίας στη Δαμασκό, σύμφωνα με το Ikhbariya.

Στρατιωτική πηγή δήλωσε στο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA αργότερα ότι τα ισραηλινά μαχητικά  έριξαν αρκετούς πυραύλους κοντά στη Δαμασκό, οι περισσότεροι από τους οποίους αποκρούστηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν την καταστροφή σε μια αποθήκη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Πηγή προσκείμενη στο Υπουργείο Μεταφορών της Συρίας επιβεβαίωσε στο SANA αργότερα ότι η κίνηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού δεν επηρεάστηκε από τις επιθέσεις.

Προηγουμένως, έγινε αναφορά για ήχους εκρήξεων  ακόμη και στο κέντρο της  πρωτεύουσας  Δαμασκό, χωρίς να είναι σαφές τι τους προκάλεσε.

Οι ήχοι των εκρήξεων ακούστηκαν για πρώτη φορά στις 11:30 μ.μ. (21:30 GMT) την Παρασκευή ,αλλά το πρωί  του Σαββάτου .