Αποκάλυψη του Γ.Γ του ΝΑΤΟ :«Δεν έχει εντολή το ΝΑΤΟ να σταματήσει τις βάρκες των «Λαθρο» στο Αιγαίο

Το ΝΑΤΟ περιμένει πάντα από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο» τονίζει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμφωνίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχολιάζοντας τις τουρκικές δραστηριότητες στην ΑΟΖ της Κύπρου, ενώ παράλληλα διευκρινίζει ότι δεν αποτελεί οργανισμό έκφρασης νομικών εκτιμήσεων.

Ο Γ.Γ  Στόλτενμπεργκ διαβεβαιώνει, επίσης, ότι η δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την «αντιμετώπιση των προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών» θα συνεχιστεί και σημειώνει ότι η σημασία παρουσίας του στην περιοχή είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για την προσέγγιση των εμπλεκόμενων μερών για την κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Δεν έχει εντολή το ΝΑΤΟ να σταματήσει τις βάρκες με τους Λαθρομετανάστες  Η δική μας εντολή είναι να φέρουμε την Ελλάδα, την Τουρκία και την ΕΕ πιο κοντά», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει ακόμα ότι οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ είχαν ενημερωθεί για την τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρία, την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν αυτή εκδηλωθεί.

Σχόλιο:Τότε τι στο διάβολο κάνετε στο Αιγαίο και μας κουβαληθήκαν ,Αλβανοί ,Γερμανοί και Αμερικανοί ; …Αλλά αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς ,μην περιμένεις να σε ξύσει κάποιος άλλος


Διάφορα Άρθρα