Αρχίζουν οι συνομιλίες Μεταξύ Ελλάδος -Τουρκίας …Κάτι ήξερε ο Ακάρ (video)

Από την εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση, εκτός απροόπτου, του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας, σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της Αλεξίας Τασούλη για το Open Tv.

Η δυσκολία μετάβασης στη γειτονική χώρα λόγω των περιορισμών του κορονοϊού ίσως επηρεάσει την τελική ημερομηνία της συνάντησης αυτής, η οποία έρχεται ως συνέχεια της «τριμερούς του Βερολίνου» ανάμεσα σε Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία στα μέσα Ιουλίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να υπάρξουν ορισμένες προσαρμογές στην ελληνική ομάδα των συνομιλιών, αλλά σε αυτή θα παραμείνει ο πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης που ηγείται της ομάδας από το 2010.

Θα είναι, πάντως, η πρώτη έπειτα από περισσότερα από τέσσερα χρόνια, καθώς η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016.

Πάντως κάτι ήξερε ο Ακάρ που έλεγε οτι περιμένει τους Έλληνες στην Άγκυρα τις επόμενες Ημέρες …Οι δικοί μας πίστευαν οτι οι Τούρκοι δεν θα τους έδιναν ..Το ξέχασαν  το Βερολίνο;


Διάφορα Άρθρα