Δ.Καμμένος για τους Έλληνες Στρατιωτικούς…Είναι Αιχμάλωτοι εν καιρώ Ειρήνης από «Συμμάχους!»

Τι δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος  για τους Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται κρατούμενοι στις Τούρκικες Φυλακές .

Μείζον θέμα, χαρακτήρισε ο κ .Καμμένος το θέμα με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην φυλακή της Αδριανούπολης και συμφώνησε με τον Πάνο Καμμένο ότι τα δύο παιδιά «Είναι αιχμάλωτοι εν καιρώ ειρήνης, από συμμάχους του ΝΑΤΟ».

Τόνισε ωστόσο ότι τα δύο παιδιά «πρέπει να γυρίσουν το συντομότερο πίσω. Είναι σημαντικό θέμα και δεν πρέπει να το αποδομούμε.

Μάλιστα, είχα συστήσει στον κ. Φίλη να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες γιατί είπε ότι δεν είναι κυρίαρχο θέμα».

Αναφορικά με την προκλητικότητα του Ερντογάν ο Δημήτρης Καμμένος επεσήμανε πως: Ο Ερντογάν έχει ξεφύγει. Όταν ο Ερντογάν έσφαζε κόσμο στη Συρία, εμείς τον υποδεχόμασταν ως συνομιλητή μας.
Ήταν απροετοίμαστη η επίσκεψή του στην Αθήνα».

Τέλος, ο κ. Καμμένος έστρεψε τα βέλη του και προς τον Σταύρο Θεοδωράκη και την σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τα σενάρια θέλουν για άλλη μια φορά να αναθερμαίνεται το φλερτ με την κυβέρνηση.

«Ο Θεοδωράκης ήταν μια ρεζέρβα γενικά. Όταν είσαι μια ζωή ρεζέρβα, έχεις πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Αυτά που κάνει προσβάλλουν και τους βουλευτές του».