Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Ερντογάν …Την Κάθοδο των Κομάντος με Εντολή του Έλληνα

Ο Ερντογάν δεν μπορεί να το χωνέψει και το κυριότερο δεν μπορεί να δικαιολογήσει οτι ενώ έχει «ταΐσει τον Τουρκικό Λαό » οτι η Τουρκία  είναι η Υπερδύναμη της Μεσογείου με τις εικόνες των Γερμανών Κομάντος να κατεβαίνουν στο Τούρκικο  Πλοίο

Η Εικόνα δε του Καπετάνιου με ψηλά τα χέρια  λές και είναι Αρσακειάδα έτσουξε τους Τούρκους στα Βάθη της Τουρκίας  και όλα αυτά να γίνονται με Εντολή του Έλληνα !!

Για αυτό η Τουρκία

Η Άγκυρα κατηγορεί τις ευρωπαϊκές δυνάμεις για «χρήση βίας» και αμφισβητεί ευθέως τους σκοπούς της επιχείρησης Ειρήνη, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λίγα λεπτά πριν την κλήση του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών προς τους πρέσβεις της ΕΕ, της Ιταλίας και της Γερμανίας, εκδόθηκε ανακοίνωση.

«Η επιχείρηση Ειρήνη, που διεξάγεται από την ΕΕ, είναι μια επιχείρηση που ο σκοπός και τα οφέλη της είναι αμφισβητήσιμα.

Χθες (22 Νοεμβρίου) κατά τις πρωινές ώρες, το γερμανικό πολεμικό πλοίο «Αμβούργο», στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, χαιρέτισε και έλεγξε λεπτομερώς το τουρκικό εμπορικό πλοίο «M / V Roseline A», το οποίο μετέφερε χρώμα, υλικό σχετικό με τα χρώματα και ανθρωπιστική βοήθεια από το λιμάνι του Αμπάρλι στο Μισράτα.

Ο πλοίαρχος του εμπορικού σκάφους ενήργησε σε πνεύμα συνεργασίας και μοιράστηκε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το φορτίο του σκάφους και τη διαδρομή του.

Ωστόσο, στις 17:45, ένοπλα στοιχεία της Επιχείρησης Irini (Κομάντος) επιβιβάστηκαν στο πλοίο και πραγματοποίησαν μια μακρά «επιθεώρηση» για πολλές ώρες.

Όλα τα μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένου του πλοιάρχου, ερευνήθηκαν βίαια, συγκεντρώθηκαν και περιορίστηκαν σε μία μόνο τοποθεσία, τα εμπορευματοκιβώτια ερευνήθηκαν με βία, ενώ ο πλοίαρχος τέθηκε υπό την επιτήρηση Κομάντος », αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και συνεχίζει:

«Αυτή η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συγκατάθεση της Τουρκίας, ως κράτους σημαίας, ή του πλοιάρχου του σκάφους